anchor reviews
U plaatst een review over:Krabpaal Rotan & 2 zitjes Zwart/Creme Wit
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Krabpaal Rotan & 2 zitjes Zwart/Creme Wit

Deze Krabpaal Rotan & 2 zitjes Zwart/Creme Wit stevige is een sterke en multifunctionele krabpaal. Onderin deze krabpaal zit een huisje waar de kat rustig kan slapen. Er boven zijn twee plateaus op verschillende hoogtes waar de kat of kitten op kan liggen of spelen met één van de twee hangende speeltjes. De kleur van de krabpaal is zwart met creme wit. De krabpaal is gemaakt van riet en sisal. Het sisal is zeer geschikt voor je kat om zijn of haar nagels aan te scherpen. Sisal is sterk en bied weerstand voor de nagels.

Afmetingen

De krabpaal heeft de volgende afmetingen 60cm x 38cm x 80cm.

Deze krabpaal valt in onze klasse 'kleine krabpaal (<100cm). Dit maakt dat de krabpaal makkelijk te plaatsen is in huis. Deze krabpalen zijn geschikt voor huishoudens met 1 of 2 katten van gemiddelde maat. Voor huishoudens met meer katten of grotere katten is het raadzaam om voor een grotere krabpaal te kiezen.

Bekijk ook onze middelgrote & grote krabpalen!
Ons eigen merk
Wij zijn trots op de krabpalen van ons eigen merk Ranzijn Tuin & Dier. Deze krabpalen worden in opdracht van en onder beheer van onze inkopers speciaal voor ons geproduceerd en geïmporteerd. De krabpalen zijn vernoemd naar verschillende grote Europese steden.
Montage
De krabpaal is gemakkelijk zelf te monteren, zodat je kat er snel van kan genieten.

Reinigen

Mocht je de krabpaal willen reinigen is het aan te raden om met de stofzuiger langs de krabpaal te gaan. Dit zal de meeste haren doen verdwijnen.
Om diepere bacteriën te verwijderen is het mogelijk om de krabpaal met een stoomreiniger te behandelen. Ook kan de krabpaal behandeld worden met een mild schoonmaakmiddel, zorg altijd dat er geen schadelijke stoffen in het schoonmaakmiddel zitten.
Mocht je kat last hebben van vlooien, dan is het noodzakelijk om de krabpaal ook te behandelen. Dit om verdere verspreiding te voorkomen. De krabpaal kan behandeld worden met een speciale vlooienspray.Meer informatie
Artikelnummer 399255
Merk Boony
Kleur Creme, Zwart, Wit
Maat van de krabpaal Klein (Tot 100cm)
  • Beschikt over meerdere ligplekken
  • Inclusief twee veren speeltjes
  • Afgewerkt met sterk sisal voor nagelonderhoud

Krabpaal Rotan & 2 zitjes Zwart/Creme Wit

€ 59,95
399255 Krabpaal Rotan & 2 zitjes Zwart/Creme Wit

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150