anchor reviews
U plaatst een review over:Krabpaal Riga Grijs 109cm
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Krabpaal Riga Grijs 109cm

Krabpaal Riga Grijs 109cm is een krabpaal met verschillende lig- en slaapplekken. De krabpaal beschikt over 3 verdiepingen met onderaan een huisje voor je kat. Door het huisje onderaan, zit het zwaarte punt laag wat de krabpaal stabieler maakt. Zo is de paal ook geschikt voor grotere katten of huishoudens met meerdere katten. De overige 2 verdiepingen hebben een plateau en rol voor je kat. In de rol kan je kat lekker hangen of spelen. De verschillende verdiepingen zijn afgewerkt met zacht pluche, zo kan je kat slapen op een zachte en comfortabele plek. De palen zijn gewikkeld in sisal. Het sisal is zeer geschikt voor je kat om zijn of haar nagels in te zetten en te krabben. Je kat kan zich volledig uitleven op deze stevige krabpaal. Er op springen, aan krabben of rollen is allemaal geen probleem voor deze krabpaal.

Afmetingen

De krabpaal Riga is 109 centimeter hoog. Deze krabpaal valt in onze klasse 'Middelgrote krabpaal' (100cm - 150cm)'. Deze krabpalen vallen in de gemiddelde maat waardoor ze voor vele katten van verschillende maten geschikt zijn. De krabpalen zijn vaak iets uitgebreider dan de krabpalen in onze kleinere klasse. Deze krabpalen zijn geschikt voor huishoudens met 1 of 2 katten van gemiddelde maat. Voor huishoudens met meer katten en/of grotere katten is het raadzaam om voor een grotere krabpaal te kiezen.

Bekijk ook onze kleine & grote krabpalen!
Ons eigen merk
Wij zijn trots op de krabpalen van ons eigen merk Ranzijn Tuin & Dier. Deze krabpalen worden in opdracht van en onder beheer van onze inkopers speciaal voor ons geproduceerd en geïmporteerd. De krabpalen zijn vernoemd naar verschillende grote Europese steden.
Montage
De krabpaal is gemakkelijk zelf te monteren, zodat je kat er snel van kan genieten.

Reinigen

Mocht je de krabpaal willen reinigen is het aan te raden om met de stofzuiger langs de krabpaal te gaan. Dit zal de meeste haren doen verdwijnen.
Om diepere bacteriën te verwijderen is het mogelijk om de krabpaal met een stoomreiniger te behandelen. Ook kan de krabpaal behandeld worden met een mild schoonmaakmiddel, zorg altijd dat er geen schadelijke stoffen in het schoonmaakmiddel zitten.
Mocht je kat last hebben van vlooien, dan is het noodzakelijk om de krabpaal ook te behandelen. Dit om verdere verspreiding te voorkomen. De krabpaal kan behandeld worden met een speciale vlooienspray.


Meer informatie
Artikelnummer 390154
Merk Eigen merk
Kleur Grijs
Maat van de krabpaal Middel (100cm - 150cm)
  • Zachte afwerking voor extra comfort
  • Stevige krabpaal door brede onderkant
  • Beschikbaar in 3 verschillende kleuren

Krabpaal Riga Grijs 109cm

€ 69,95

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150