anchor reviews
U plaatst een review over:Krabpaal Pristina Grijs 164cm
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Krabpaal Pristina Grijs 164cm

Krabpaal Pristina Grijs 164cm is met verschillende verdiepingen is een goede optie wanneer je een hele grote krabpaal in huis wil, met meerdere verdiepingen.

Het huisje is een perfecte plek voor de kat om zich terug te trekken en te slapen. De 5 verschillende palen zijn gemaakt met sisal. In het sisal kan je  kat heerlijk krabben en zijn nagels scherpen. De rest van de krabpaal is bekleed met zacht pluche zodat je kat daar heerlijk op kan relaxen. Deze krabpaal biedt de kat een plek om lekker te luieren, te klimmen en te krabben.

Afmetingen

Deze krabpaal is 165cm hoog en de afmeting van de grondplaat is 62cm x 62cm. Deze krabpaal valt in onze klasse 'Grote krabpaal (>150cm)'. De krabpalen vallen in de klasse 'Grote maat' waardoor ze voor alle katten geschikt zijn. Deze krabpalen zijn uitgebreider dan de krabpalen in onze lagere categorieën. Daarnaast hebben de meeste grotere krabpalen een lager zwaartepunt waardoor deze stabieler zijn voor grotere katten, bijvoorbeeld Maine Coons & Ragdolls.  Deze krabpalen zijn geschikt voor huishoudens met meerdere katten en/of grotere kattenrassen.

Bekijk ook onze kleine & middelgrote krabpalen!

Ons eigen merk
Wij zijn trots op de krabpalen van ons eigen merk Ranzijn Tuin & Dier. Deze krabpalen worden in opdracht van en onder beheer van onze inkopers speciaal voor ons geproduceerd en geïmporteerd. De krabpalen zijn vernoemd naar verschillende grote Europese steden.
Montage
De krabpaal is gemakkelijk zelf te monteren, zodat je kat er snel van kan genieten.

Reinigen

Mocht je de krabpaal willen reinigen is het aan te raden om met de stofzuiger langs de krabpaal te gaan. Dit zal de meeste haren doen verdwijnen.
Om diepere bacteriën te verwijderen is het mogelijk om de krabpaal met een stoomreiniger te behandelen. Ook kan de krabpaal behandeld worden met een mild schoonmaakmiddel, zorg altijd dat er geen schadelijke stoffen in het schoonmaakmiddel zitten.
Mocht je kat last hebben van vlooien, dan is het noodzakelijk om de krabpaal ook te behandelen. Dit om verdere verspreiding te voorkomen. De krabpaal kan behandeld worden met een speciale vlooienspray.

Bezorgen

Onze grotere krabpalen worden bezorgd door de koeriersdienst. Dit betekent dat de levering iets langer in beslag neemt dan de gebruikelijke levertijden. Na bestelling duurt het 3 tot 4 werkdagen voordat de krabpaal bij het door jou gekozen adres geleverd wordt. 

Meer informatie
Artikelnummer 394438
Merk Eigen merk
Kleur Grijs
Maat van de krabpaal Groot (Vanaf 150cm)
  • Zachte afwerking
  • Beschikt over meerdere ligplekken
  • Geschikt voo rmeerdere katten door de grootte

Krabpaal Pristina Grijs 164cm

€ 99,95

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150