anchor reviews
U plaatst een review over:Krabpaal Oslo blauw 105cm
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Krabpaal Oslo blauw 105cm

Krabpaal Oslo blauw 105cm met verschillende verdiepingen is een goede optie wanneer je geen hele hoge krabpaal in huis wil, maar wel een krabpaal met meerder verdiepingen.
Het huisje onderaan de krabpaal is een perfecte plek voor de kat om zich terug te trekken en te slapen. De 3 verschillende palen zijn afgewerkt met sisal, zodat de kat heerlijk kan krabben en zijn nagels kan scherpen. De rest van de krabpaal is bekleed met pluche zodat je kat op een zachte ondergrond kan relaxen. Deze krabpaal biedt de kat een plek om lekker te luieren, te klimmen en te krabben.

Afmetingen

Deze krabpaal is 105cm hoog. Daarnaast is de afmeting van de grondplaat  38cm x 38cm.

Deze krabpaal valt in onze klasse 'Middelgrote krabpaal' (100cm - 150cm). Deze krabpalen vallen in de gemiddelde maat waardoor ze voor vele katten van verschillende maten geschikt zijn. De krabpalen zijn vaak iets uitgebreider dan de krabpalen in onze kleinere klasse. Deze krabpalen zijn geschikt voor huishoudens met 1 of 2 katten van gemiddelde maat. Voor huishoudens met meer katten en/of grotere katten is het raadzaam om voor een grotere krabpaal te kiezen.

Bekijk ook onze kleine & grote krabpalen!
Ons eigen merk
Wij zijn trots op de krabpalen van ons eigen merk Ranzijn Tuin & Dier. Deze krabpalen worden in opdracht van en onder beheer van onze inkopers speciaal voor ons geproduceerd en geïmporteerd. De krabpalen zijn vernoemd naar verschillende grote Europese steden.
Montage
De krabpaal is gemakkelijk zelf te monteren, zodat je kat er snel van kan genieten.

Reinigen
Mocht je de krabpaal willen reinigen is het aan te raden om met de stofzuiger langs de paal te gaan. Dit zal de meeste haren doen verdwijnen.
Om diepere bacteriën te verwijderen is het mogelijk om de krabpaal met een stoomreiniger te behandelen. Ook kan de krabpaal behandeld worden met een mild schoonmaakmiddel, zorg altijd dat er geen schadelijke stoffen in het schoonmaakmiddel zitten.
Mocht je kat last hebben van vlooien, dan is het noodzakelijk om de krabpaal ook te behandelen. Dit om verdere verspreiding te voorkomen. De krabpaal kan behandeld worden met een speciale vlooienspray.

Meer informatie
Artikelnummer 303639
Merk Eigen merk
Kleur Blauw
Maat van de krabpaal Middel (100cm - 150cm)
  • Zachte pluche afwerking
  • Met 3 ligplekken op verschillende hoogtes
  • Beschikbaar in 4 verschillende kleuren

Krabpaal Oslo blauw 105cm

€ 49,95

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150