anchor reviews
U plaatst een review over:Krabhuis Cube L Ivoor/Bruin 50cm
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Krabhuis Cube L Ivoor/Bruin 50cm

Krabhuis Cube L Ivoor/Bruin 50cm een compact & stevig kattenhuis gemaakt van Sisal. Het huis is afgewerkt met plucheranden waar je kat veilig zijn of haar nagels in kan zetten.

Het kattenhuis bestaat uit 2 verdiepingen en heeft een ivoor kleurig pluche kussen waar uw kat heerlijk op kan liggen. De pluche bal verhoogd het speelplezier. Het huis is rondom afgewerkt met sisal en perfect voor je kat om zich op uit te leven. Het onderste gedeelte is een hokje, een plek die katten vaak heerlijk vinden om zich in te verstoppen.

Afmetingen

De afmetingen van het krabhuis zijn 50cm x 40cm x 35cm. Dit krabhuis valt in onze klasse 'kleine krabpaal (<100cm)'. Dit maakt dat de krabpaal makkelijk te plaatsen is in huis. Deze krabpalen zijn geschikt voor huishoudens met 1 of 2 katten van gemiddelde maat. Voor huishoudens met meer katten of grotere katten is het raadzaam om voor een grotere krabpaal te kiezen.

Bekijk ook onze middelgrote & grote krabpalen!

Reinigen

Het krabhuis beschikt over een pluche kussen die eenvoudig te verwijderen is uit het huis. Dit maakt dat deze makkelijk te reinigen is door middel van een handwas.
Mocht je de krabpaal verder willen reinigen is het aan te raden om met de stofzuiger langs het huis te gaan. Dit zal de meeste haren doen verdwijnen.
Om diepere bacteriën te verwijderen is het mogelijk om de krabpaal met een stoomreiniger te behandelen. Ook kan het krabhuis behandeld worden met een mild schoonmaakmiddel, zorg altijd dat er geen schadelijke stoffen in het schoonmaakmiddel zitten.
Mocht je kat last hebben van vlooien, dan is het noodzakelijk om de krabpaal ook te behandelen. Dit om verdere verspreiding te voorkomen. De krabpaal kan behandeld worden met een speciale vlooienspray.


Meer informatie
Artikelnummer 366977
Merk Boony
Kleur Bruin, Ivoor
Maat van de krabpaal Klein (Tot 100cm)
  • Meerdere slaapplekken
  • Rondom met Sisal afgewerkt
  • Inclusief balletje voor speelplezier

Krabhuis Cube L Ivoor/Bruin 50cm

€ 49,95

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150