anchor reviews
U plaatst een review over:Krabhuis Cocoon Grijs/Zwart 40cm
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Krabhuis Cocoon Grijs/Zwart 40cm

Het Krabhuis Cocoon Grijs/Zwart 40cm is een comfortabele krab- en slaapton waar je kat heerlijk in kan wegdromen. Met de zachte pluche binnenkant ligt je kat uiterst comfortabel.

De buiten kant is zeer geschikt voor je kat om aan te krabben, deze is afgewerkt met sisal. Het krabhuis beschikt over meerdere ingangen, zo heeft je kat de optimale keuze.

Afmetingen

Het krabhuis heeft de volgende afmetingen: 41cm x 42cm x 40cm. Deze krabpaal valt in onze klasse 'kleine krabpaal (<100cm)'. Dit maakt dat de krabpaal makkelijk te plaatsen is in huis. Deze krabpalen zijn geschikt voor huishoudens met 1 of 2 katten van gemiddelde maat. Voor huishoudens met meer katten of grotere katten is het raadzaam om voor een grotere krabpaal te kiezen.

Bekijk ook onze middelgrote & grote krabpalen!

Reinigen

Het krabhuis beschikt over een pluche kussen die eenvoudig te verwijderen is uit het huis. Dit maakt dat deze makkelijk te reinigen is door middel van een handwas.
Mocht je de krabpaal verder willen reinigen is het aan te raden om met de stofzuiger langs het huis te gaan. Dit zal de meeste haren doen verdwijnen.
Om diepere bacteriën te verwijderen is het mogelijk om de krabpaal met een stoomreiniger te behandelen. Ook kan het krabhuis behandeld worden met een mild schoonmaakmiddel, zorg altijd dat er geen schadelijke stoffen in het schoonmaakmiddel zitten.
Mocht je kat last hebben van vlooien, dan is het noodzakelijk om de krabpaal ook te behandelen. Dit om verdere verspreiding te voorkomen. De krabpaal kan behandeld worden met een speciale vlooienspray.


Meer informatie
Artikelnummer 399256
Merk Boony
Kleur Grijs, Zwart
Maat van de krabpaal Klein (Tot 100cm)
  • Zachte slaapplek
  • Krabton rondom bekleed met sisal
  • Gevoerd met fleece

Krabhuis Cocoon Grijs/Zwart 40cm

€ 34,95

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150