Mijn vestiging:

Betalen in de webshop

Je kan in de webshop van Ranzijn tuin & dier kiezen uit de volgende betaalmethoden: iDeal, PayPal, Creditcard en achteraf betalen. Alle betaalmethodes zijn gratis.

iDeal

Doe je aan internetbankieren, dan kan je bij ons eenvoudig betalen door middel van iDeal. iDeal staat bekend als de makkelijkste manier van betalen op internet. Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving.

PayPal

In onze webshop kan je betalen met PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van PayPal kun je meer informatie vinden.

Creditcard

In de winkels van Ranzijn tuin en dier is het momenteel niet mogelijk om te betalen met credit cards. In de webshop kan je wel met creditcards van MasterCard en Visa je bestelling afronden. Je betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog (mits voor 19.00 uur besteld). De betaling wordt pas afgeschreven wanneer je bestelling is geleverd. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards. Wil je met AmericanExpress betalen? Dan kan je kiezen om dit te doen via je eigen PayPal-account.

Achteraf betalen via Klarna-factuur

Klarna voert voor onze webshop het volledige achteraf betaalproces uit. Het voordeel van achteraf betalen is dat je pas voor jouw producten hoeft te betalen nadat je ze hebt ontvangen. Dit betekent dat je 4 dagen na jouw bestelling een digitale acceptgiro van Klarna via de e-mail ontvangt. Deze dien je binnen 14 dagen na ontvangst te betalen. 

Als je gekozen hebt voor achteraf betalen dien je een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan Klarna een gegevenscontrole doet, dit doet Klarna aan de hand van haar privacy statement. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn onder andere je naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer. Op basis van een aantal variabelen berekent Klarna een score, waardoor bepaald wordt of je met deze specifieke betaalwijze kunt betalen. Zorg er daarom voor dat je deze gegevens correct invult.

Problemen met het afronden van de betaling

Wanneer je problemen hebt bij het afronden van jouw betaling, neem dan contact op met onze klantenservice . We zullen ons uiterste best doen het probleem te verhelpen.

Veilige betaalomgeving

Ranzijn tuin & dier houdt graag de hand op de knip, want niemand mag een dief zijn van jouw portemonnee. Daarom maken we gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je begint met het afrekenen van je bestelling. Via SSL worden je transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je kan een veilige SSL-verbinding herkennen aan het 'groene slotje' in je brower, zoals op onderstaande afbeelding.

Betalen in de winkel

In de winkels van Ranzijn tuin & dier kan je contant betalen en betalen met de Pin. De volgende cadeaubonnen kan je in onze winkels inleveren: de nieuwe VVV-cadeaukaart en de Nationale Tuinbon.