Mijn vestiging:

Hulphond Nederland

Laat jezelf én je hond uit op 14 april in Zandvoort!

Het einde van het strandseizoen komt er aan. Om dit nog eens goed af te sluiten is er op zondag 14 april The Big Walk. Honden en hun baasjes doen dan mee aan de tweede editie van deze wandeling over het strand van Zandvoort. Stichting Hulphond Nederland roept iedereen op om gezellig mee te doen aan deze unieke wandeling. Loop jij ook mee met je maatje? Schrijf je dan nu hier in 

Wat is The big Walk

Met een donatie van 10 euro kan je op 14 april deelnemen aan The big walk. De wandeling begint en eindigt bij strandpaviljoen Tijn Akersloot.  Nadat er 2,5 kilometer is gelopen, is er een keerpunt. Bij dit punt kunnen de baasjes met hun hond op de foto. Bij de finish van de wandeling ontvangt iedereen die meedoet een gesponsorde goodiebag. De Wandeling duurt van 12:00 tot 15:00 uur. Meer informatie en hoe je je kan inschrijven voor The Big Walk kan je hier vinden.

Support een SUPERTEAM!Over Stichting Hulphond Nederland

Hulphond Nederland gelooft in de kracht van samen. Daarom leiden we niet alleen maar honden op, maar begeleiden we ook elk baasje. Ze werken intensief samen met trainers, therapeuten en thuis. Want alleen door die gezamenlijke inspanning vormt elke hulphond uiteindelijk een onverslaanbaar duo met z’n baasje; een superteam.

Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand: de inzet van hulphonden voorkomt namelijk isolement en biedt nieuw perspectief. De stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden van hulphonden.De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren. Meer informatie over de Stichting Hulphond Nederland vind je hier.