anchor reviews
U plaatst een review over:Huismerk Kat 10 Kg
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Huismerk Kat 10 Kg

Huismerk Kattenbrok 3-Mix kattenvoer is volledig diervoer voor volwassen katten van alle rassen. Dit kattenvoer kan gegeven worden aan volwassen katten, drachtige en actieve katten en aan zogende katten.


Heeft u misschien een kleiner budget? Dit kattenvoer is zeer vriendelijk geprijsd en dat ziet u niet terug in de kwaliteit. Deze geëxpandeerde brokken zijn krokant en smakelijk, dus uw kat zal hier heerlijk van eten. 


Het voer bevat de goede dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die volwassen katten nodig hebben om een goede conditie te behouden. Eiwitten zijn belangrijk voor het lichaam van uw kat omdat ze helpen de spieren op te bouwen en te ondersteunen. Ze onderhouden bovendien ook nog andere cellen in het lichaam, zoals huidcellen en haarcellen. Vetten zijn belangrijk om het lichaam van energie te verzien en is ook essentieel voor de werking van de spieren en organen van uw kat. Mineralen en vitamines zijn onmisbaar voor een optimale gezondheid. Het is belangrijk dat deze stoffen met elkaar in evenwicht zijn, zodat ze optimaal opgenomen kunnen worden uit het voer. Huismerk kattenbrok 3-mix bevat al deze voedingstoffen in de juiste dagelijkse hoeveelheden voor uw volwassen kat.

Samenstelling

Samenstelling:

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, vis en –bijproducten, gist.


Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit: 30,0%; ruw vet: 10,0%; ruwe celstof: 2,5%; ruwe as: 8,5%; calcium: 1,7%; fosfor: 1,2

Meer informatie
Artikelnummer 375059
Merk Ranzijn
Gewicht 10 kilogram
  • Goed geprijsd
  • Volledige maaltijd
  • Stimuleert een goede conditie

Huismerk Kat 10 Kg

Dit product is niet meer leverbaar. Bekijk via onderstaande link alle producten binnen deze categorie.
Bekijk alles in deze categorie
€ 16,95
Een minimaal bestelbedrag van € 25,- is vereist voordat je een bestelling kunt plaatsen.