anchor reviews
U plaatst een review over:Huismerk Hondenbench Metaal 120cm
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Huismerk Hondenbench Metaal 120cm

Deze bench is gemakkelijk in gebruik voor je puppy of hond. Een draadkooi is ideaal om een fijne plek te creëren voor je hond. Je kan een bench voor meerdere doeleinden inzetten. Voor pups is een bench geschikt voor zindelijkheidstraining of om je puppy tijdelijk in te zetten wanneer je even niet op hem kan letten. Voor volwassen honden is de bench praktisch als tijdelijke maatregel. Bijvoorbeeld wanneer je hond overprikkeld raakt, dan is de bench de ideale rustplek. Dit geldt ook voor wanneer je hond rust moet nemen na een operatie.
De bench is gemaakt van metaal wat zorgt voor een stevige bench voor je hond. De bench heeft 2 deuren wat zorgt dat deze eenvoudig in gebruik is. Daarnaast is de bench makkelijk uitvouwbaar, dit maakt dat de bench goed verplaatsbaar is.
Afmetingen
Deze draadkooi heeft een afmeting van 120cm x 76cm x 82cm. Dit maakt dat de bench in de maat categorie XXL valt. Onze XXL benches zijn geschikt voor honden boven de 60kg.

We hebben verschillende maatcategorieën in ons assortiment. Zo kan je eenvoudig kiezen welke categorie past bij de uitkomst van jouw berekening (Zie kopje 'Welke maat heb ik nodig?').
Maat categorie              Grootte bench
XS                                   Tot 50cm
S                                     > 50cm - 70cm
M                                    > 70cm - 85cm
L                                     > 85cm - 100cm
XL                                   > 100cm - 115cm
XXL                                > 115cm
Ranzijn bench
Deze bench van het Ranzijn Tuin & Dier huismerk voldoet aan alle standaard eisen. Wij zijn trots op de benches van ons eigen merk Ranzijn Tuin & Dier, deze benches van premium kwaliteit worden in opdracht van en onder beheer van onze inkopers speciaal voor ons ontwikkeld en geproduceerd. De benches worden ingekocht in verschillende maten zodat we voor elke hond een passende bench hebben.
Door deze bench voelt je hond zich veilig op zijn eigen plek. Deze bench beschikt over een verzinkte, uitneembare lade, dit maakt dat de draadkooi eenvoudig te reinigen is.
Een open bench is een prima plek voor je hond om te slapen of rusten, in plaats van een hondenmand bijvoorbeeld. Zorg er dan ook voor dat de hond niet wordt gestoord als hij erin ligt, het is echt zijn veilige plekje.
Omgang met de bench
Neem de tijd om de pup aan de bench te laten wennen en te rustig leren wanneer hij in de bench gaat zodat je hond de bench als een fijne plek gaat zien. Gebruik de bench nooit als straf, dit geeft de hondenbench een negatieve lading waar door je hond niet meer op een fijne manier in de bench verblijft. Let bij pups en kleine honden altijd goed op, wanneer zij het hoofdje door de tralies steken is er een kans dat ze vast komen te zitten. Hetzelfde geldt voor een halsband of harnas, verwijder deze om te voorkomen dat je hond bekneld raakt.
Welke maat heb ik nodig?
Twijfel je welke maat bench je nodig hebt voor je hond? We hebben een handige rekensom om de maat van de bench te bepalen.
We raden je aan om de breedte en ruglengte ( begin staart tot begin hals) x 1.25 = de benodigde diepte.
Als je deze maten aanhoudt heeft de bench voldoende ruimte voor je hond. Mocht je toch twijfelen of de draadkooi groot genoeg is, dan raden we je aan om voor een maat groter te gaan. Zorg dat de bench groot genoeg is voor je hond, zodat hij of zij altijd languit kan liggen.

Meer informatie
Artikelnummer 297242
Merk Eigen merk
Kleur bench Metaal
Afmetingen bench 120 x 76 x 82 cm
Kleur Metaal
Bench Grootte XXL (Vanaf 115cm)
  • Sterkte bench gemaakt van metaal
  • Beschikt over een uitneembare lade
  • Eenvoudig uitvouwbaar

Huismerk Hondenbench Metaal 120cm

Dit product is niet meer leverbaar. Bekijk via onderstaande link alle producten binnen deze categorie.
Bekijk alles in deze categorie
€ 74,95
297242 Huismerk Hondenbench Metaal 120cm
Vaak samen gekocht

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150