Mijn vestiging:

Hondenschool Martin Gaus

 

Hondenschool

Ranzijn Alkmaar werkt samen met Martin Gaus hondenschool Alkmaar. Martin Gaus hondenschool Alkmaar biedt diverse cursussen aan voor honden van alle leeftijden. Je hond is immers nooit te oud om te leren!

Puppycursus

Speciaal voor de allerkleinste start de hondenschool iedere week een nieuwe puppycursus. Tijdens deze cursus gaan zij werken aan de socialisatie van de pup. Een zeer belangrijke fase in leven van je pup! De puppycursus bestaat uit vijf lessen, vier praktijklessen en één theorieles.
De praktijklessen worden gegeven bij de ruim opgezette hondenschool en op locatie bij Ranzijn tuin&dier in Alkmaar.

Meer informatie over deze puppycursus vind je op deze website 

Basis cursus; samen in balans

Is je hond al wat ouder en zijn jullie nog niet klaar met trainen? Vinden jullie het belangrijk om lekker samen bezig te blijven of loop je tegen probleemgedrag aan? Dan is de basis cursus; samen in balans misschien iets voor jullie. De basis cursus; samen in balans is geschikt voor iedere hond vanaf 12 weken.

Tijdens deze cursus werken we aan een stabiele basis tussen hond en baas waarbij samenwerking en  inzicht in gedragingen voorop staan.

Opvang

Van maandag t/m vrijdag biedt de hondenschool op de locatie van de hondenschool ook dagopvang.

Je hond krijgt hier persoonlijke begeleiding in kleine groepjes en trainingssessies. Je hond wordt natuurlijk ook lekker uitgelaten.

Meer informatie over dagopvang en een gratis proefdag vind je op: www.123hond.nl