anchor reviews
U plaatst een review over:Hangparasol Menorca Zwart
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Hangparasol Menorca Zwart

Optimale schaduw

Hangparasol Menorca Zwart  is een sterke parasol. De parasol is ideaal voor het creëren van een goede schaduwplek in je tuin. Doordat het een hangparasol betreft is het mogelijk om gebruik te maken van de volledige schaduw zonder dat er een paal in het midden staat.  De parasol heeft een aluminium & metalen frame. Hij is gemaakt met 8 ribs en 180gr polyester doek. De parasol heeft een afmeting van: D300 x H230cm.

Meer informatie
Artikelnummer 294764
Bezorginformatie

Dit artikel wordt bezorgd door de pakketservice van Koeriersdienst Heerhugowaard/Hellmann. Wanneer je dit artikel voor 15:00 uur besteld wordt het binnen 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag) bij je thuisbezorgd. Je krijgt geen notificatie van het bezorgmoment.


Ben je niet thuis op het moment van leveren dan zal de bezorger allereerst proberen telefonisch contact met je op te nemen. Houd dus op de dag van levering goed je telefoon in de gaten. Eventueel wordt je pakket daarna bij de buren aangeboden en krijg je een briefje in de brievenbus. Lukt het ook niet om het pakket bij de buren af te geven, dan krijg je een briefje in de brievenbus van de bezorger en kun je bellen om een nieuwe bezorging in te plannen.


Merk SenS-Line
Afmetingen D300 x H200 cm
Materiaal tuinmeubel Aluminium, Metaal, Polyester
Kleur Zwart
  • Hangparasol
  • Geeft optimale schaduw
  • Sterk frame

Hangparasol Menorca Zwart

€ 99,95

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150