anchor reviews
U plaatst een review over:Gasbarbecue Ranger 410 4-Burner With Cabinet
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Gasbarbecue Ranger 410 4-Burner With Cabinet

De Gasbbq Ranger 410 4-Burner With Cabinet is de ideale gasbarbecue voor het gemiddelde gezin, krachtig en groot genoeg om gemakkelijk plaats te bieden aan maximaal 12 personen op een feestje. Met zijn solide en stevige constructie is hij klaar om bestand te zijn tegen de ontberingen van alledaags gebruik, met handige functies die grillen gemakkelijk en plezierig maken, zoals gemakkelijke bedieningsknoppen met variabele warmte-instellingen, een ingebouwde thermometer en een coole handgreep van de braadkap.

Gebouwd met de buitenkok in gedachten, worden deze gasbarbecues standaard geleverd met een glazen kijkvenster, zodat u uw eten in de gaten kunt houden tijdens het koken, en bovendien houd de dubbelwandige en geïsoleerde braadkap de warmte binnen terwijl u koken met de braadkap naar beneden, gas besparen en geld besparen.

De exclusieve Grillsmart Oil Management System met geëmailleerde gietijzeren grills leidt vetten en oliën weg van voedsel tijdens het koken voor gezonder, lekkerder eten, minder opflakkeringen en een schonere barbecue.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over lelijke gasflessen, ze kunnen veilig worden opgeborgen, zelfs tijdens gebruik, in de opbergkast.

Bezorging

Onze barbecues worden verzonden met de koeriersdienst. Dit betekent dat de levering een paar dagen extra in beslag neemt. Met 3 á 4 werkdagen ontvang je de barbecue op het door jou opgegeven adres.


Meer informatie
Artikelnummer 395962
Merk Fervor
  • Grote & stevige barbecue
  • Met glazen kijkvenster & ingebouwde thermometer
  • Inclusief Grillsmart Oil Management System

Gasbarbecue Ranger 410 4-Burner With Cabinet

€ 599,00

Vragen over het product?

Het team van Ranzijn staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.

088 - 815 0150