Mijn vestiging:

Gardena Kooimesmaaier 400

Beweeg met de muis over de afbeelding om in te zoomen
Delen:
Gardena

Gardena Kooimesmaaier 400

Gardena Kooimesmaaier 400
Voorraad online: op voorraad
€ 109,99
Gardena Kooimesmaaier 400
OF
Omschrijving
De Gardena Kooimesmaaier 400 C is milieuvriendelijk en werkt zonder elektriciteit. je duwt, bewegen de messenwals en het ondermes zonder contact met elkaar te maken. De messenwals en he ... Meer informatie

Aanvullende Informatie

Productnummer 337568
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Gebruik
GARDENA kooimesmaaier 400 is milieuvriendelijke en werkt zonder elektriciteit. Het principe is eenvoudig: als u duwt, bewegen de messenkooi en ondermes zonder elkaar te raken. Net zoals bij een schaar, wordt het grassprietje opgetild en afgeknipt. Speciaal kenmerk: de messenwals en het ondermes raken elkaar niet en daardoor is deze kooimesmaaier fluisterstil en heel eenvoudig voort te duwen. De geharde messenkooi van kwaliteitsstaal met antikleefcoating en het geslepen ondermes garanderen een zuivere en precieze snede voor een uitstekend onderhoud gazon. Grote wielen vereenvoudigen het sturen en zorgen voor een goede grip. De gewenste maaihoogte is eenvoudig in 4 stappen instelbaar en is af te lezen op de schaalverdeling. De duwboom is eenvoudig inklapbaar voor ruimtebesparing bij de opslag en eenvoudig transport.
Winkelvoorraad
Momenteel is het alleen mogelijk om de voorraden van de benches in de winkel Alkmaar in te zien. Wij zijn bezig om de voorraden van ons gehele assortiment in alle winkels online te kunnen tonen. Voor meer voorraad informatie bel dan 085-7920160.
Delen: