anchor reviews
U plaatst een review over:Frontline Spot On kat 4 pipet
Uw waardering
Het invullen van de review sterren is verplicht.
Omschrijving Frontline Spot On kat 4 pipet

Frontline Spot On Kat is een goede bescherming tegen vlooien, teken & luizen bij je kat. De verpakking bevat 4 pipetten. Je brengt het middel aan op de huid van je kat vlak voor de schouderbladen. Hier kan hij zichzelf niet likken. Met de pipet is het mogelijk om de Spot-On-druppels heel eenvoudig toe te dienen.


Frontline Spot On Kat werkt ter bestrijding van vlooien, teken en bijtende luizen bij de kat. De druppels doden binnen 24 uur na toediening de aanwezige vlooien. Na 48 uur zijn ook teken en bijtende luizen gedood. Jouw kat is gedurende 5 weken beschermd tegen herbesmetting van vlooien en tot 4 weken tegen het terugkeren van teken.


De Frontline Spot On Kat is niet geschikt voor kittens jonger dan 8 weken oud en/of aan kittens die minder dan 1 kg wegen. 

Samenstelling
Fipronil (Hoofdbestandsdeel), Ethanol, Polysorbaat 80, Polyvidonum, Butylhydroxyanisol (E 320), Butylhydroxytolueen (E 321), Diethyleen glycolmonoethyl ether
Dosering
De Spot-On pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid.  Niet inmasseren!


Meer informatie
Artikelnummer 305205
Merk Frontline
  • Tegen vlooien, teken en luizen.
  • Werkt binnen 48 uur.
  • Biedt bescherming tot 5 weken.

Frontline Spot On kat 4 pipet

Dit product is niet meer leverbaar. Bekijk via onderstaande link alle producten binnen deze categorie.
Bekijk alles in deze categorie
€ 15,95
Een minimaal bestelbedrag van € 25,- is vereist voordat je een bestelling kunt plaatsen.