Mijn vestiging:

Vakantievoer

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ga je een weekend of een langere periode weg dan hebben vissen natuurlijk gewoon eten nodig. Hiervoor zijn drie mogelijkheden. De eerste en meest voor de hand liggende is iemand zoeken die je vissen wil voeren. Hierbij is het belangrijk om diegene goed te infomeren over de hoeveelheid voer die de vissen nodig hebben. Eén van de meest voorkomende oorzaken van het doodgaan van vissen tijdens afwezigheid van de eigenaar is door het teveel voeren van vissen door goedbedoelde vrienden of buren. Een tweede optie is een automatische voederautomaat. Met een voederautomaat kan je voedertijden instellen voor een langere periode. De derde optie is vakantievoer. Hierbij is het belangrijk om van te voren te bekijken of alle vissen hiervan eten. Het is namelijk een eenvoudige oplossing, maar niet alle vissoorten zijn er dol op.

Vakantievoer

Ga je een weekend weg? Dan is het JBL Weekendblok zeer geschikt. Met één blokje voorzie je circa 15 aquariumvissen (gemiddelde grootte) voor 3 dagen van voer. Ga je een langere periode weg? Kies dan voor JBL Holiday. Het voedingsblok is voldoende voor circa 2 weken in een aquarium met 25 vissen. Beide vakantieblokken lossen enkel op wanneer de vissen er van eten. Speciaal voor goudvissen zijn er twee soorten vakantievoer:
JBL Holiday Red – één blok van dit vakantievoer is geschikt voor 1-3 goudvissen gedurende 4 tot 6 dagen. Bedekt met een laag calciumsulfaat dat geen negatieve invloed heeft op de waterkwaliteit. Het verschil met de JBL Holiday is het aangepaste eiwitgehalte. Vissen in koud water hebben wegens de langzame stofwisseling minder eiwitten nodig dan vissen die leven in warm water.
Tetra Goldfish – het vakantievoer is geschikt voor maximaal 14 dagen. Het bevat lekkere watervlooien en de noodzakelijke vitaminen, sporenelementen en mineralen.