Mijn vestiging:

Tussendoortjes

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Afwisseling in het voer is belangrijk voor de gezondheid van vissen. Het vergroot niet alleen de levendigheid, maar ook de vruchtbaarheid. Je kan naast het hoofdvoer bijvoorbeeld gedroogd of diepgevroren watervlooien, muggenlarven of tubifexblokjes geven. Muggenlarven zijn lekker van smaak en zijn een natuurlijke bron van eiwitten. Tubifexblokjes zijn slingervormen. Zij vormen door hun hoge voedingswaarde een zeer geschikte voeding voor siervissen, maar ook voor waterschildpadden. Als je besluit diepvriesvoer als lekkernij te geven dien je  het wel te ontdooien en op kamertemperatuur te geven.

Soorten snacks

Tetra FreshDelica is een natuurlijke voeding in gelei verrijkt met vitaminen, sporenelementen, proteïnen en vetten. Deze lekkernijen hebben een verse en natuurlijke smaak voor een hoge acceptatie. Het gelvoer bevat twee keer meer voedingsstoffen dan diepvriesvoer. Dankzij de handige portieverpakkingen kan je gericht voeren. Tetra Fresh Delica is verkrijgbaar in drie varianten:
Rode muggenlarven
Watervlooien
Pekelkreeftjes
Een natuurlijk aanvullend voer voor alle vissoorten is JBL NovoDaph (watervlooien). Door het vriesdroogproces kan het voer geen ziektes overdragen en kunnen er zich geen bacteriën in het voer ontwikkelen. JBL NovoFil zijn gevriesdroogde rode muggenlarven. Het kwaliteitsvoer is vacuüm verpakt en geschikt voor aquariumvissen in zoetwater en waterschildpadden.