Mijn vestiging:

Aquariumvissenvoer

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Vissenvoer

In de natuur gaan vissen actief op jacht naar voedsel. Vissen in een aquarium zijn helemaal afhankelijk van het vissenvoer dat ze krijgen. Het geven van de juiste hoofdvoeding is daarom essentieel voor de gezondheid van de vissen. Gelukkig is er een breed aanbod van zowel droog, diepgevroren en levend vissenvoer. Maar welk voer is geschikt voor jouw siervissen? Er is een grote diversiteit aan tropische siervissen. Voor de meeste soorten is er een speciale voeding afgestemd op de voedingsbehoefte van een speciale vissoort. Ook is er speciale voeding voor goudvissen. Afwisseling van voer vergroot de levendigheid en vruchtbaarheid van vissen. Geef daarom naast het hoofdvoer ook eens een lekkernij. 

Nadat je een keuze voor de voeding hebt genomen is het belangrijk dat ze regelmatig voldoende voer krijgen. Voer de vissen één of twee keer per dag de hoeveelheid voer die in enkele minuten volledig is opgegeten. Jonge vissen moeten drie tot vier keer per dag gevoerd worden op dezelfde manier.

Soorten vissenvoer

Het ruime assortiment visvoer bestaat voornamelijk uit visvoer van de merken JBL en Tetra. JBL visvoer bestaat uit hoogwaardige producten met een grote verscheidenheid aan bestanddelen. In de natuur kent de vis ook een grote verscheidenheid aan voedingsstoffen. Hierdoor komt de voeding tegemoet aan de natuurlijke voedingsbehoefte van verschillende vissoorten. Neem bijvoorbeeld de JBL NovoBel. Deze voeding bestaat uit maar liefst 7 soorten vlokken die in totaal 54 verschillende grondstoffen bevat! Tetra visvoeding bestaat uit een ruim assortiment voer voor elke aquariumbewoner. Van een goudvis tot een guppy en een meerval tot een dwerggarnaal. Met de voeding van Tetra geef je de vissen alle essentiële voedingsstoffen die ze dagelijks nodig hebben en versterk je het immuunsystemen dankzij het gepatenteerde BioActive-formule. De voeding van beide merken vervuilt het water niet.