Mijn vestiging:

Kooien

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Een goede kooi voor je konijn of knaagdier is een must. Kleine knaagdieren zoals ratten, muizen en (dwerg)hamsters hebben veel behoefte aan ruimte om te spelen. Ook houden deze diertjes van klimmen, het is dus belangrijk dat de spijlen in het verblijf horizontaal geplaatst zijn, zodat ze gemakkelijk kunnen klimmen en klauteren.

 

Grotere (knaag) dieren zoals cavia’s, konijnen, fretten en chinchilla’s hebben vooral behoefte aan voldoende ruimte. Konijnen en cavia’s houden niet van klimmen en klauteren dus een hoog hok is niet nodig, wel is het belangrijk dat het konijn of cavia voldoende ruimte heeft om zijn benen te strekken. Voor zowel konijnen en knaagdieren geldt dat het belangrijk is om ze regelmatig uit hun hok of kooi te halen.

Soorten kooien

Ranzijn.nl verkoopt verschillende soorten kooien. Een voordelige maar kwalitatief goede keuze is de Ferplast Hamsterkooi Criceti 9. Deze kooi is voorzien van horizontale spijlen zodat je hamster lekker kan klimmen en klauteren. Verder wordt de kooi geleverd met diverse accessoires zoals een etensbakje, een drinkflesje, een loop rad en een nesthuisje. Op zoek naar een kooi voor jouw rat? Bekijk dan eens de Imac Rattenkooi. Deze kooi bestaat uit twee delen en is hierdoor eenvoudig schoon te maken.