Mijn vestiging:

Overige knagers

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Knaagdieren zijn leuke huisdieren. Ze zijn klein, aaibaar en zien er uit om te knuffelen. Veel knaagdieren worden om deze reden aangeschaft voor kinderen. Helaas is de realiteit vaak anders. Veel knaagdieren vinden het juist niet leuk om geaaid, geknuffeld of vast gehouden te worden. Denk daarom voordat je een knaagdier aanschaft eerst goed na of dat specifieke dier wel geschikt is.

 

Er moet iedere dag voldoende vers hooi, water en droogvoer beschikbaar zijn voor je knagende vriendje. Verder is het belangrijk om minimaal één keer per week het hok te verschonen en om regelmatig te kijken hoe de gezondheid van het knaagdier is. Zijn de nageltjes kort, is de vacht in goede conditie en is het gebit in orde?

Soorten overige bodembedekking

Ranzijn.nl verkoop diverse soorten bodembedekking. Er is stro, hooi, houtvezel en overige bodembedekking. Qua overige bodembedekking zijn er diverse keuzes. Een kwalitatief goede keuze is Tijssen Barn-I Cotton Clean. Dit product is vervaardigd uit 100% biologisch afbreekbaar materiaal en geschikt voor alle knaagdieren omdat het een stofvrij product is en dus ook geschikt voor knaagdieren met gevoelige longen.