Mijn vestiging:

Hamstervoer

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Hamstervoer

Hamsters zijn populaire huisdieren, het zijn lieve wollige beestjes die vrij tam kunnen worden. Natuurlijk is een hoogwaardige voeding belangrijk voor de gezondheid van jouw hamster. Ranzijn tuin & dier heeft een ruim assortiment met hamstervoer. Naast groenvoer, fruit en hooi krijgt jouw hamster met het hoogwaardig droogvoer alles wat hij nodig heeft.

Soorten hamstervoer

Het juiste hamstervoer is belangrijk voor een goede gezondheid en een goede conditie. Hamsters hebben naast plantaardig voedsel ook behoefte aan (dierlijke) eiwitten. Er moet dus een voeding gekozen worden die de juiste voedingstoffen bevat.

Ranzijn tuin & dier verkoop verschillende soorten hamstervoer. Een voordelig maar kwalitatief goed product is bijvoorbeeld het gemengde hamstervoer van ons Ranzijn huismerk. Dit hamstervoer is rijk aan omega 3 en 6 en zorgt voor een gezonde en glanzende vacht. Supreme Harry Hamster is een complete en evenwichtige voeding. Het voer is rijk aan vezels en heeft geen toegevoegde suiker om overgewicht bij de hamster te voorkomen. Hope Farms hamstervoer bevat ‘superkorrels’ om het natuurlijk knaaggedrag van de hamster te stimuleren. Verder is het voer rijk aan granen, groentes, wortels, erwtenvlokken en pinda’s. 

Naast droogvoer is hooi een belangrijk onderdeel van de voeding. Ook snacks lust een hamster natuurlijk graag, maar geef deze niet te veel of te vaak om gezondheidsproblemen zoals diabetes en overgewicht te voorkomen.

Een hamster is zelf in staat zijn voedselopname te regelen, er kan dus gewoon een bakje voer voor de hele dag of voor een aantal dagen worden neergezet. Let er wel op dat er altijd voldoende vers hooi en water beschikbaar is.