Mijn vestiging:

Knaagdierentransport

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Op reis en onderweg

Vervoeren van je konijn of knaagdier doe je natuurlijk niet dagelijks, maar wat als hij een bezoekje moet brengen aan de dierenarts, gaat logeren vanwege vakantie of dat hij mee mag naar school vanwege dierendag? Dan is een goed en comfortabel vervoersmiddel van belang, je wilt immers niet dat je dier gestrest of zelfs gewond raakt tijdens het vervoer. 
Vervoer van je dier hoeft niet enkel met een transport box te gaan, sommige konijnen of cavia’s vinden het ook heerlijk om een stukje te wandelen aan een tuigje en lijn. Natuurlijk is het niet de bedoeling een halve marathon af te leggen, maar zo nu en dan een blokje om kan een welkome afwisseling zijn voor je dier.

Soorten vervoermiddelen

Soms moet je konijn of knaagdier een bezoekje brengen aan de dierenarts. Dit kan zijn voor een vaccinatie of tanden knippen maar het kan ook voor een operatie zijn. Een goede en vooral comfortabele transportbox waarin je dier kan worden vervoerd is dus erg belangrijk voor het welzijn van je dier. Een andere manier van vervoer van je konijn of knaagdier kan een tuigje met lijn zijn. Konijnen en grotere knaagdieren zoals cavia’s vinden het soms fijn om een stukje te wandelen. Een tuigje is hiervoor ideaal. Het tuigje zorgt ervoor dat je dier niet gemakkelijk kan ontsnappen omdat er een band om zijn hals en middel gaat, deze heeft een veilige sluiting zodat het knaagdier niet vast komt te zitten. Op Ranzijn tuin & dier vind je diverse soorten transportboxen en tuigjes van merken zoals Ferplast en Karlie.