Mijn vestiging:

Prins kattenvoer

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Prins kattenvoer

Prins kattenvoer heeft een uitgebreid assortiment kattenvoer genaamd VitalCare. Elk soort voer bevat de beste kwaliteit grondstoffen en is 100% natuurlijk. Verder bevat het voer geen geur-, kleur- en smaakstoffen en is tarwe(gluten)vrij.

Prins VitalCare kattenvoer voor alle leeftijden

Het assortiment kattenvoer van Prins is afgestemd op de leeftijdsfase van de kat. Het is belangrijk dat een kat in zijn eerste levensfase kittenvoer krijgt. Het kattenvoer VitalCare voor kittens bestaat uit natuurlijke bouwstoffen, zoals eiwitten, calcium, vitaminen en mineralen. Deze bouwstoffen ondersteunen de opbouw en instandhouding van het lichaam, de groei en de ontwikkeling van de spieren. Verder houdt het de botten en tanden gezond en sterk, draagt het bij aan een goed werkend immuunsysteem en houdt het de huid en vacht gezond.

Vanaf 12 maanden zijn katten volwassen en kan je langzaam overschakelen op kattenvoer voor volwassen katten. Alle producten, behalve de VitalCare Kitten , VitalCare Senior 12+  en VitalCare Struvite , zijn blaasgruisvoorkomend. Daarnaast bevat al het kattenvoer, behalve VitalCare kitten, een anti-haarbalformule.

Afgestemd op de speciale behoefte

Naast dat het kattenvoer van Prins is afgestemd op de leeftijd van de kat, is er ook Prins kattenvoer afgestemd op speciale behoeftes. Zo is er VitalCare Indoor . Dit voer is geschikt voor binnenkatten. Heeft jouw kat een verminderde weerstand en/of aangetoond struvietblaasgruis? Dan is er VitalCare Resist .