Mijn vestiging:

Transport

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Transportmiddelen voor honden

Veel mensen willen hun trouwe viervoeter overal met zich meenemen. De transport van jouw hond moet je echter wel zorgvuldig voorbereiden. Elke hond reageert anders op een reis, of het nou om een auto, een vliegtuig of een boot gaat. Voor een veilig transport kan je het best een transportbox gebruiken. Als jouw hond nog niet gewend is aan een bench of een transportbox, dan kan je hem/haar eerst even aan de nieuwe situatie laten wennen. Zorg ervoor onderweg dat je hond genoeg eten en drinken krijgt. Door de stress kan jouw hond makkelijker uitgedroogd raken dan in een gebruikelijke situatie thuis.   

Soort transportboxen

Ranzijn tuin &dier heeft diverse transportboxen en reisbenches op voorraad, zodat er een juiste maat voor jouw hond én auto tussen zit.

De transportboxen van 4Pets Proline zijn gemaakt van sterke en duurzame materialen en zijn benoemd tot de sterkste vervoersboxen wereldwijd! De transportboxen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en met een schuine wand zodat ze in vrijwel iedere auto passen. Bekijk welke transportboxen in jouw auto passsen http://www.dogbox.4pets.ch/en/ en kan je ook nagaan welke transportbox geschikt is voor jouw hond. Daarnaast is er een speciaal ontworpen anti-slip bodemmat, die op maat gemaakt is voor deze transportboxen van 4Pets Proline. De functie van deze Crash-Bag is om jouw hond te beschermen in de transportbox bij plotseling remmen of manoeveren.