Mijn vestiging:

Hondendekens

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hondendekens

Lekker luieren, daar kunnen honden erg goed in zijn! Niets ligt zo lekker als op een heerlijk zacht comfortabel kleedje. Ranzijn tuin & dier biedt kleedjes in veel soorten en maten, zodat uw trouwe viervoeter op een lekkere zachte ondergrond kan slapen.

De hondendekens zijn verkrijgbaar in dikkere en dunnere varianten, zodat het kleed zowel gebruikt kan worden als plaid of als extra zachtheid in de mand. De dekens zijn gemaakt van katoen en zijn makkelijk te wassen op ongeveer 30 graden, zodat de kwaliteit goed blijft en uw hond lang van zijn deken kan genieten.

De coolingmat; de hondendeken voor in de zomer

De coolingmat biedt de ideale verkoeling voor uw huisdier tijdens de warme dagen. U hoeft de mat niet in de koelkast of vriezer te stoppen, de mat onder koud water houden is voldoende. Wanneer de mat goed nat is, knijpt u de mat uit en schud de mat even heen en weer. Op die manier wordt de juiste koelfunctie bereikt. Door de coolingmat kan uw hond 6 tot 12 graden koeler worden. De mat is van dun materiaal en is zodoende overal gemakkelijk mee naartoe te nemen.