Mijn vestiging:

Hondenjasjes

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hondenjasjes

Tijdens slecht weer of koudere dagen heeft niet elke hond genoeg aan zijn of haar eigen vacht. Een perfecte oplossing is dan een jasje voor je hond. Je kunt kiezen uit regenjasjes, warme winterjassen of een modieus jasje voor je beste vriend. Kleine honden dragen graag een extra warm laagje tijdens de koude winter dagen. Kleinere hondjes zoals chihuahua’s of teckels lopen extra laag op de grond. Op de grond is het altijd iets kouder dan hoger boven de grond. Een hondenjas met reflecterende lijnen is ideaal als je voor of na zonsondergang nog een rondje met je viervoeter loopt.

De perfecte jas voor elke hond

Zorg er voor dat de hondenjas comfortabel zit. De juiste kledingmaat van jouw hond meet je op tussen het einde van de nek tot het begin van de staart. Het aantal centimeters is meestal gelijk aan de kledingmaat van jouw hond. Ga hierbij uit van een normale bouw. Is jouw hond iets breder of slanker? Neem dan een maat groter of kleiner. Soms wordt de borstmaat ook weergegeven. Hiervoor meet je de omtrek van de borstkas, vlak achter de voorpoten. 

Groot assortiment hondenjasjes

Het kopen van een jasje voor je hond kan verschillende redenen hebben. Daarom zijn er ook zo veel verschillende soorten jassen verkrijgbaar. Je kan per jas een andere kleur, maat of materiaal kiezen. Zo heb je voor kleinere hondjes speciale winterjasjes met rug- en buikbedekking. Kies voor een dun regenjasje als je hond niet zo van de regen houdt, of ga voor de sportieve jas met capuchon voor een stoere look. Door het brede assortiment vind je voor iedere hond de ideale jas. Zelfs voor de kleinste hondjes heeft Ranzijn tuin & dier een passend jasje met maat XXS. Heb je een grotere hond? Maat L is geschikt voor honden met een rug lengte van maximaal  48 cm.