Mijn vestiging:

Hondenkleding

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Hondenkleding

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat honden fashionable zijn aangekleed met de leukste truien, jurkjes en jasjes. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar is in sommige gevallen ook heel praktisch. Zo zijn er speciale badjassen om jouw hond rustig op te laten drogen na een lekker warm bad, regenkleding om tijdens een regenachtige dag toch naar buiten te kunnen en winterjassen om de kou te trotseren. Vooral voor kleine honden met een dunne vacht is een jas tijdens het uitlaten een uitkomst. 

Zorg er wel voor dat de kleding comfortabel zit. De juiste kledingmaat van jouw hond meet je op tussen het einde van de nek tot het begin van de staart. Het aantal centimeters is meestal gelijk aan de kledingmaat van jouw hond. Ga hierbij uit van een normale bouw. Is jouw hond iets breder of slanker? Neem dan een maat groter of kleiner. Soms wordt de borstmaat ook weergegeven. Hiervoor meet je de omtrek van de borstkas, vlak achter de voorpoten. 

Hondenbroekjes, -jasjes, -shirts, -jurkjes en -schoenen

Ranzijn tuin & dier heeft een ruim assortiment met hondenkleding. Naast een warme jas en een handige regenjas kan je ook leuke hondenpakjes, honden t-shirts, hondenjurkjes en zelfs een schattige honden trouwjurkje eventueel met bijpassend honden tuxedo aanschaffen.