Mijn vestiging:

Hondentuigjes

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Hondentuigjes online kopen

Een hondentuigje is een goed alternatief voor de halsband en vooral zeer geschikt voor honden die veel trekken tijdens het uitlaten. Een tuigje zorgt er namelijk voor dat er geen druk komt te staan op de luchtpijp, maar dat de druk wordt verdeeld over de gehele borst. Bedenk wel dat een tuigje het probleem van trekken niet wegneemt. We raden aan om met jouw op training te gaan om de hond te leren niet te trekken tijdens het uitlaten, dit kan bijvoorbeeld bij de Ranzijn hondenschoool.

Ruim assortiment hondentuigjes

Een gemakkelijk te gebruiken hondentuigje met een vrolijke print, zijn de hondentuigjes van Lief! Lifestyle. Aan het harnas zitten twee D-ringen vast. Bevestigig de hondenlijn aan beide D-ringen. Hierdoor komt er geen kracht op de kliksluiting te staan. De tuigjes zijn verkrijgbaar in maat XS t/m XL.

Ferplast heeft een ruim assortiment hondentuigjes met en zonder voering in diverse kleuren. De meest comfortabele hondentuig van Ferplast is de hondentuig Ergocomfort. Dit tuigje heeft een gevoerd borststuk en 4 verstelbare 'gesp' sluitingen. Door deze gespsluitingen hoeft het tuigje niet over de kop van de hond en hoeft de hond geen poot op te tillen. Het tuigje heeft een goede drukverdeling en pasvorm.

Naast hondentuigjes van Lief! Lifestyle en Ferplast heeft Ranzijn tuin & dier hondenharnassen van Pet Products, Puppia en Rogz Beltz.