Mijn vestiging:

Hill's honden- en kattenvoer

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Hill’s katten- en hondenvoerHill's honden en kattenvoer

Hill’s voer voor honden en katten is een perfect gebalanceerde voeding afgestemd op leeftijd, ras en gevoeligheid van jouw hond of kat. Om tegemoet te komen aan alle soorten honden en katten heeft Hill’s verschillende varianten droog- en natvoer:

  • Hill’s Science Plan; een wetenschappelijk ontwikkelde voeding die is afgestemd op de leeftijd en gevoeligheid van het dier.
  • Hill’s Prescription Diet; klinisch bewezen therapeutische voeding voor honden of katten met een aandoening. Het voer kan helpen om jouw dier weer gezond te krijgen.
  • Hill’s Ideal Balance; katten- en hondenvoer met alleen natuurlijke ingrediënten, de juiste balans eiwitten, vitaminen en andere voedingsstoffen die jouw viervoeter nodig heeft.

Voer met de juiste voedingsstoffen

Hill's produceert op basis van wetenschappelijk onderzoek perfect gebalanceerde voeding. Het voer bevat 50 voedingsstoffen die tegemoet komen aan de specifieke behoeften van jouw hond of kat naar levensfase, grootte of speciale (zorg)behoeften. De belangrijkste voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft zijn water, koolhydraten, eiwitten voor groei en behouden van de spiermassa, vetten voor een gezonde huid en vacht, mineralen voor sterke botten en tanden, antioxidanten en vitaminen voor een sterk immuunsysteem. Te weinig van deze voedingsstoffen kan leiden tot slechte groei, vermoeidheid, een doffe vacht of problemen met de ontlasting. Te veel zorgt juist weer voor gewichtstoename, skeletproblemen of blaasstenen. Hill's zorgt ervoor dat van alle voedingsstoffen ook de juiste hoeveelheden aanwezig zijn.