Mijn vestiging:

BiOrb

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

BiOrb

BiOrb aquariums zijn stijlvolle, trendy en onderhoudsvriendelijke aquariums. BiOrb maakt zijn aquariums beschikbaar voor iedereen, ook mensen zonder ervaring met aquariums. Alles wat je nodig hebt zit al bij het aquarium, behalve de decoratie. Maar BiOrb heeft ook aquariumdecoratie zoals kiezels, kunststof waterplanten en ornamenten.

BiOrb aquariums

Als je aan een aquarium denkt dan denk je meestal aan glas. De aquariums van BiOrb zijn gemaakt van acryl. BiOrb geeft aan dat acryl sterker is dan glas. Acryl is namelijk 32 mm dik. Daarnaast is het merkbaar transparanter. Daar waar normaal glas 70% van het licht door laat, laat acryl 93% door. Dit maakt acryl het helderst.

De BiOrb aquariums zijn standaard uitgevoerd met LED verlichting, filter/luchtpomp en keramische en schuimfilter. Het filter heeft een bijzondere werking. Het aquariumwater wordt door middel van zuurstof door poreus keramisch gesteende heen gestuwd. Het keramische gesteente werkt als een biologisch filter waarbij bacteriën die zich hechten in het gesteente, de vervuiling uit het water filteren. Daarnaast zorgt de zogenoemde ‘bubbelbuis’ voor een gezonde stroming in het aquarium.

In het assortiment van Ranzijn tuin & dier vind je de BiOrb Flow en de BiOrb Life aquariums. De aquariums zijn verkrijgbaar met een inhoud van 15 en 30 liter. Hierdoor zijn ze ideaal voor het houden van kleine vissen of garnalen.

BiOrb accessoires voor in het aquarium

Op zoek naar decoratie voor in het aquarium? BiOrb heeft decoratieve kiezels in verschillende kleuren. Om het aquarium nog verder aan te kleden zijn er diverse kunststof waterplanten verkrijgbaar. De planten zijn verzwaard waardoor ze op de bodem blijven staan/liggen.