Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tetra

Het houden van vissen is een grote bezigheid op zich. Zo moet het aquarium of de vijver schoon zijn, de grootte aquarium of de vijver moet geschikt zijn voor de soort vis die erin zwemt en de temperatuur van het water moet goed afgestemd zijn. Dit is enkel een kleine greep uit de dingen waar je aan moet denken bij het houden van een vis. Maar niet alleen de leefomgeving van de vis is belangrijk, ook het voer moet goed afgestemd zijn.

Tetra is een bedrijf dat zich bezighoudt met de behoeften van jouw vis. Het bedrijf staat voor doordachte en innovatieve producten. Zij willen de wereld van vishouders eenvoudiger, veiliger en interessanter maken.

Tetra visvoer

Het vissenvoer dat wij van Tetra aanbieden is allemaal in vlokvorm. Dit is niet heel gek: Tetra was het eerste bedrijf ter wereld dat ooit vlokvoer voor vissen aanbood! Na vele onderzoeken, ontwikkelingen en innovaties verkoopt Tetra visvoer dat zeker geschikt is voor de vissen in jouw aquarium of vijver.

Ander aanbod van Tetra

Naast het aanbieden van visvoer heeft Tetra ook een ruime collectie in filters, pompen, temperatuurregelaars, thermometers en bodemreinigers. Deze producten zijn ontwikkeld door hoogopgeleiden medewerkers die al hun kennis in de producten hebben gestopt. Zo kan je de beste kwaliteit voor jouw vissen aanschaffen!