Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ferplast dierbenodigdheden

Ferplast is een merk wat diervriendelijke producten maakt voor uw huisdier. Voor zowel de hond, kat, vogels of vissen is er voor elk wat wils! De producten van Ferplast zijn kwalitatief erg goed en hebben een duurzaam materiaal. Vanwege de betaalbare prijs heeft het een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Hierdoor kunt uw huisdier langdurig genieten van zijn speelgoed of accessoires in zijn hok!

Ferplast assortiment voor honden

Het assortiment van Ferplast bij Ranzijn tuin & dier is erg uitgebreid en bevat van alles. Voor honden zijn er diverse botten, deze zijn gemaakt van een natuurlijk product, namelijk maiszetmeel. Dit product draagt bij aan een gezond gebit van uw hond en werkt tevens stress verlagend. De snack is licht verteerbaar en geschikt voor elk type hond. Uiteraard behoren manden, voerbakken en uitlaatbenodigdheden ook tot het grote aanbod van Ferplast.

Ferplast assortiment voor knaagdieren

Knaagdieren hebben het meeste belang bij een goed hok inclusief goede bodembedekking. Om uw knaagdier niet te laten vervelen zijn kooiaccessoires en speelgoed een optie. Denk bijvoorbeeld aan een buis of obstakel waar uw knaagdier op kan klauteren en klimmen. De knaagdierkooien van Ferplast zijn allen erg luxe uitgerust. Drinkflesjes, voerbakken of glijbanen zijn aanwezig in de kooien van Ferplast. De luxe uitrustign bieden een perfect onderkomen voor jouw huisdier!


JBL visvoer; hét visvoer voor uw vissen

Vissen zijn een leuke toevoeging aan uw vijver, maar ook in een mooi aquarium of vissenkom zijn deze huisdieren een leuk gezicht. Om uw vissen zo lang mogelijk te laten leven is een correcte voeding van groot belang. Gevarieerd en de juiste hoeveelheid zijn de kernwoorden voor een vitaal belang van uw vissen.

JBL visvoer; de juiste voedingsbehoefte voor uw vissen

Vissen hebben dagelijks verschillende voedingsbehoeften nodig, hoofdzakelijk zijn dat de eiwitten, vezels en vitaminen. Afhankelijk van de aanwezige voedingsbehoeften kan er ook een hoeveelheid per dag worden opgesteld, zodoende is uw manier van vissen voeren in de juiste balans. Echter moet u niet vergeten dat vijvervissen ook deels hun eigen voer bij elkaar zoeken, dit is bij een vissenkom minder aan de orde.

Divers soorten JBL visvoer

Visvoer bestaat in diverse soorten. De meest populaire visvoer soorten zijn: Granulaat, vlokvoer, tabletten of levend visvoer/diepvries. Granulaat is een ‘’zwaar’’ compact voer wat veel voedingsstoffen bevat. Door de compactheid zinkt dit voer snel, maar vertroebelt niet. Het vlokvoer kan makkelijk blijven drijven, wat in voordeel werkt voor uw vissen. Doordat zij niet door het voer zwemmen kunnen zij het voer goed zien en zo makkelijk eten.

Tabletten zijn het meest geschikt voor vissen die op de bodem leven. Zij kunnen niet goed bij het drijvende, verspreide granulaat en vlokvoer. Als laatste populaire optie is daar het levende visvoer. Dit kunnen larven zijn of andere kleine levende voertypes. Voordeel van dit levende visvoer is dat dit het meest voedzaam is. Tevens is het ook gemakkelijk in te vriezen en zodoende dus lang te bewaren.

Ranzijn tuin & dier biedt een erg divers assortiment JBL vis- en reptielvoer aan. Elk JBL visvoer heeft een andere samenstelling, waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken voor uw vissen!