Meest verkochte knaagdieren producten
Filteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Barn-i kruidenhooi

Barn-i kruidenhooi is een aanvullend diervoeder voor konijnen en knaagdieren. Een knaagdier heeft in de natuur een gevarieerd menu. Kruidenhooi van Barn-i is verrijkt met kruiden zoals jouw huisdier dat in de vrije natuur ook zou opzoeken.

Voor extra energie en vitaliteit

In de natuur zijn knaagdieren voor een groot gedeelte van de dag bezig met het verzamelen van voeding. Elke seizoen stellen ze hun eigen gevarieerde menu samen. Een tam knaagdier of konijn is voor zijn voeding afhankelijk van zijn verzorger. Om dit te vergemakkelijken heeft Barn-i aan zijn premium ruwvoeder kruiden toegevoegd. Naast de keuze van de eerste kwaliteit weide hooi is rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de kruiden. Zorg iedere dag, naast zijn dagelijkse voeding voor voldoende vers kruidenhooi en vers water om jouw konijn of knaagdier in topconditie te houden. Ranzijn.nl heeft diverse soorten kruidenhooi:
• kruidenhooi met goudsbloem en brandnetel; versterkt het afweersysteem en is rijk aan ijzer en vitamine C. 
• kruidenhooi met echinacea; bevat natuurlijk bètacaroteen, wat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A, en versterkt van het immuunsysteem. 
• kruidenhooi met rozenbottel en mint; rijk aan vitamine met een frisse opwekkende geur. Helpt ook tegen verkoudheid.
• kruidenhooi met kamille en paardenbloem; bevordert de spijsvertering en heeft een rustgevend effect.

Barn_I