Meest verkochte hondenvoer producten
Filteren

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pro Plan Large Athletic Adult
  Pro Plan Pro Plan Large Athletic Adult
  Vanaf € 46,95
  Maak je keuze
 2. Pro Plan Medium Puppy
  Pro Plan Pro Plan Medium Puppy
  Vanaf € 17,95
  Maak je keuze
 3. Smolke hond Puppy Mini-Medium
  Smolke Smolke hond Puppy Mini-Medium
  Vanaf € 13,50
  Maak je keuze
 4. Smolke hond Puppy Maxi
  Smolke Smolke hond Puppy Maxi
  Vanaf € 13,50
  Maak je keuze
 5. Smolke hond Adult Medium
  Smolke Smolke hond Adult Medium
  Vanaf € 12,50
  Maak je keuze
 6. Smolke hond Adult Maxi
  Smolke Smolke hond Adult Maxi
  Waardering:
  100%
  1 Review
  Vanaf € 33,95
  Maak je keuze
 7. Smolke hond Weight Control
  Smolke Smolke hond Weight Control
  Vanaf € 13,50
  Maak je keuze
 8. Smolke hond Sensitive
  Smolke Smolke hond Sensitive
  Vanaf € 15,99
  Maak je keuze
 9. Smolke hond Senior Medium
  Smolke Smolke hond Senior Medium
  Vanaf € 12,99
  Maak je keuze
 10. Smolke hond Senior Maxi
  Smolke Smolke hond Senior Maxi
  Vanaf € 12,99
  Maak je keuze

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eukanuba voeding voor hond en katEukanuba

Eukanuba hondenvoer en kattenvoer haalt het beste uit je huisdier. De diervoeding voor hond en kat bevat alleen kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Bekijk ons volledige assortiment Eukanuba diervoeding:

Eukanuba kwalitatief hoogwaardige diervoeding

De kwalitatief hoogwaardige diervoeding van Eukanuba is geschikt voor alle honden en katten. Het gezonde droogvoer is verkrijgbaar in vele varianten waarbij rekening is gehouden met leeftijd, ras, activiteit, formaat en gevoeligheden. Zo is er droogvoer verkrijgbaar in de varianten spijsvertering ,gewichtsbeheersing , overige speciale behoeftes en rasspecifieke voeding . De Eukanuba-producten halen het beste in je hond of kat naar boven.


Purina Pro Plan hondenvoer en kattenvoer

Purina Pro Plan is een hoogwaardige voeding voor honden en katten. Alle producten van Pro Plan zijn met zorg bereid, voor een goede kwaliteit en een uitstekende smaak waar jouw hond of kat dol op zal zijn. Bekijk ons volledige assortiment online:

Kattenvoer

Het kattenvoer van Pro Plan heeft een uitstekende voedingswaarde voor een gezond kattenleven. Elk recept heeft een complete en evenwichtige mix van essentiële voedingsstoffen. De voedingsstoffen van Purina Pro Plan zijn van top kwaliteit en zeer goed verteerbaar. Voor elke levensfase van de kat is er een speciale voeding: kitten, volwassen en senior.

Hondenvoer

Elke ingrediënt en elke voedingsstof in het voer van Pro Plan Optinutrition hondenvoer assortiment heeft belangrijke gezondheidsvoordelen. Het voer bevat enkel hoogwaardige ingrediënten voor een gezond hondenleven. Door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en het bereidingsproces blijven smaak en kwaliteit behouden. In het Optinutrition-assortiment zit een passende voeding voor elke behoefte van jouw hond. Het assortiment is gebaseerd op ras, grootte en levensfase. 


Smolke hondenvoer

Smolke hondenvoer is een 100% complete en hoog kwalitatieve voeding. Het assortiment van Smolke is afgestemd op de levensfase van de hond en bevat alle voedingsstoffen die jouw viervoeter nodig heeft in de juiste hoeveelheden. Het hondenvoer van Smolke onderscheidt zich van andere voedingen door de hoge verteerbaarheid en smakelijkheid. Er wordt alleen gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde hoogwaardige ingrediënten.

Compleet en hoogwaardig

Alle hondenbrokken van Smolke zijn op basis van lam, kip en vis (MSC keurmerk). Alle drie goed verteerbare ingrediënten. De combinatie van deze hoogwaardige eiwitten met Fructo-Oligo-Sacchariden zorgen voor een goede verteerbaarheid. Fructo-Oligo-Sacchariden zijn koolhydraten die een goede darmflora stimuleren. Dit heeft een positief effect op de algemene opname van voedingsstoffen en remmen de groei van eventuele ziekteverwekkende bacteriën.

Verder is het voer 100% natuurlijk. Het voer bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en bevat geen toegevoegde suikers. Smolke maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke antioxidanten zoals vitamine E en Rozemarijn.

Gezonde tanden en vacht

Het voer van Smolke bevat de juiste hoeveelheden calcium, fosfor en vitamine D3. Deze zijn essentieel voor een sterk en gezond gebit. Daarnaast zorgt de structuur van de brokken dat de hond goed moet kauwen. Hierdoor wordt het gebit automatisch gereinigd. Het speciale ingrediënt (natriumpolyfosfaat) helpt tandplak te beperken.

Een mooie glanzende vacht zegt veel over de gezondheid van jouw hond. Daarom is het Smolke hondenvoer rijk aan Omega-3 en -6 vetzuren. Deze vetzuren dragen bij aan een gezond huid en glanzende vacht.