Meest verkochte hondenvoer producten
Filteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Farm Food HE Schaap
  Farm Food Farm Food HE Schaap
  Vanaf € 18,95
  Maak je keuze
 2. Farm Food He Standaard
  Farm Food Farm Food He Standaard
  Vanaf € 17,59
  Maak je keuze
 3. Farm Food He Glutenvrij
  Farm Food Farm Food He Glutenvrij
  Vanaf € 18,95
  Maak je keuze
 4. Farm Food He Zalmolie
  Farm Food Farm Food He Zalmolie
  Vanaf € 17,59
  Maak je keuze

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eukanuba voeding voor hond en katEukanuba

Eukanuba hondenvoer en kattenvoer haalt het beste uit je huisdier. De diervoeding voor hond en kat bevat alleen kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Bekijk ons volledige assortiment Eukanuba diervoeding:

Eukanuba kwalitatief hoogwaardige diervoeding

De kwalitatief hoogwaardige diervoeding van Eukanuba is geschikt voor alle honden en katten. Het gezonde droogvoer is verkrijgbaar in vele varianten waarbij rekening is gehouden met leeftijd, ras, activiteit, formaat en gevoeligheden. Zo is er droogvoer verkrijgbaar in de varianten spijsvertering ,gewichtsbeheersing , overige speciale behoeftes en rasspecifieke voeding . De Eukanuba-producten halen het beste in je hond of kat naar boven.


Farm food

Farm Food heeft hoogwaardige premium hondenvoer voor elke hond. Naast het voer heeft Farm Food beloningssnoepje. Beide 100% natuurlijk en zonder toevoegingen.

Hondenvoer

Het hondenvoer van Farm Food is een hoogwaardige voeding geschikt voor elke hond, ongeacht leeftijd of prestaties. Het voer is 100% natuurlijk en bevat geen chemische hulpstoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, bindmiddelen of kleur-, geur- en smaakstoffen. Door de lage productie temperatuur, constante samenstelling en de hoge zuiverheidsgraad van Farm Food High Energy wordt de stofwisseling van de hond zo min mogelijk belast. Dit draagt weer bij aan een goede gezondheid van jouw hond.

De eigenschappen op een rijtje:

 • Geschikt voor alle honden
 • Bestaat uit zuivere grondstoffen en ingrediënten
 • Bevat geen bindmiddelen
 • Goede bron van prebiotica
 • Is geperst en niet geëxtrudeerd
 • Bevat geen kip of andere gevogelte

Drie varianten Farm Food hondenvoer

Farm Food High Energy is verkrijgbaar in drie varianten: ,  en . In de basis zijn deze drie hetzelfde. Hiervan is de Classic de standaard versie. Bij de Farm Food HE Schotse Zalmolie is de lijnzaadolie is vervangen voor zalmolie, wat voor sommige honden een betere werking heeft. Bij de glutenvrije versie is de tarwe vervangen door Sorghum en rijst. Sorghum is een zaad dat het beste te vergelijken is met rijst en bevat geen gluten die een allergie kunnen veroorzaken.

Houdbaarheid

Farm Food heeft 4 kg zakken en 15 kg zakken voer. De zakken Farm Food HE 4 kg zijn verpakt onder beschermde atmosfeer. Hierdoor is de houdbaarheid van een gesloten verpakking verlengd tot tenminste 18 maanden na productiedatum. Let op dat na opening de bescherming verdwijnt en het voer nog maar 2 maanden houdbaar is. De 15 kg zakken hebben de klassieke papieren verpakking. Deze hebben na opening een houdbaarheid van 6 maanden.

Let op dat na openen van de verpakking het voer moet kunnen ademen. Bewaar het daarom niet in een afgesloten plastic ton.

Farm Food beloningssnacks

Met een lekkere beloningssnack van Farm Food werkt elke hond met plezier en aandacht tijdens te training. De trainingssnacks zijn gemaakt van 100% puur runderhart. Doordat de snacks lucht gedroogd zijn blijft de natuurlijke geur en smaak van het vlees bewaard, waardoor de snacks extra aantrekkelijk is. Verder is de snack glutenvrij en zeer goed verteerbaar zonder kleur-, geur- en smaakstoffen.