Meest verkochte dierverzorging producten
Filteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Biofood voor honden en katten

Biofood heeft hoogwaardige, natuurlijke kwaliteitsvoeding voor honden en katten. Naast het smaakvolle voer heeft Biofood ook natuurlijk snacks, snoepjes en kauwkluiven voor de hond.

Bekijk het assortiment Biofood bij Ranzijn tuin & dier:

Hondenvoer

Biofood hondenvoer bestaat uit natuurlijke hoogwaardige en zuivere dierlijke- en plantaardige grondstoffen. Biofood hondenvoer is afgestemd op de leeftijd van de hond. Zo is het eiwit- en vetgehalte van puppy, adult en senior voer aangepast aan de energiebehoefte van de hond.

Alle varianten Biofood hondenvoer bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen dragen bij aan de gezondheid van jouw hond. Verder heeft het hondenvoer de volgende specifieke kenmerken:

  • gebruik van natuurlijke grondstoffen;
  • natuurkruiden (smaakvol en rustgevend);
  • gebruik van scharrelvlees, vis en gezonde dierlijke bijproducten.
  • ontsloten granen (ontlast lever en nieren);
  • plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix);
  • noodzakelijke dierlijke eiwitten, oliën en vetten (voor de smaak, verteerbaarheid en energie);
  • bevat geen chemische toevoegingen;
  • milieu en diervriendelijk.

Kattenvoer

Biofood kattenvoer is een smakelijke, gezonde en licht verteerbare natuurvoeding. Het voer is geschikt voor alle kattenrassen van alle leeftijden en kan als volledige maaltijd gegeven worden. De kattenbrokjes bevatten de optimale hoeveelheid essentiële voedingsstoffen waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Al deze voedingsstoffen dragen bij aan een goede gezondheid van jouw kat. Verder heeft het voer een laag gehalte minerale grondstoffen om mogelijke vorming van blaasgruis tegen te gaan. 


Karlie huisdierbenodigdheden

Het merk Karlie komt oorspronkelijk uit Duitsland, het heeft een groot assortiment aan producten voor huisdieren. De producten zijn allen van duurzaam materiaal waardoor de laatste jaren de bekendheid van dit merk is gestegen. De producten zijn erg uiteenlopend, van halsband tot aan huisjes voor hamsters.

Huisdieren hebben is huisdieren natuurlijk ook goed onderhouden. Het bieden van een warm nestje kunt u waarborgen door de juiste soort en hoeveelheid spullen te hebben.  Vanwege de verscheidenheid aan producten bent u bij Karlie op het juiste adres.

Karlie; Knaagdieren

Knaagdieren hebben het meeste belang bij een goed hok inclusief goede bodembedekking. Om uw knaagdier niet te laten vervelen zijn kooiaccessoires en speelgoed een optie. Denk bijvoorbeeld aan een grasbuis, uw hamster kunt hier lekker doorheen lopen en op klauteren. Wanneer uw knaagdier lekker wilt slapen of ontspannen is een knaagdierschommel natuurlijk een hele goede aankoop!

Karlie; Katten & honden en overige dierverzorging

Ook voor benodigdheden voor katten en honden heeft u bij Karlie ruime keuze. Diverse leuke halsbanden voor honden en katten in alle maten zijn onder andere onderdeel van het assortiment bij Ranzijn tuin & dier. Bent u meer geïnteresseerd in de vachtverzorging van uw huisdier? Ook dat is mogelijk. Voor zowel kortharige als langharige huisdieren is er een geschikte borstel aanwezig.