Meest verkochte dierverzorging producten
Filteren

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Biofood Schapenvet Pens 40 St
  Biofood Biofood Schapenvet Pens 40 St
  € 5,99
 2. Biofood Schapenvet Mini Knoflook 80 Stuks
  Biofood Biofood Schapenvet Mini Knoflook 80 Stuks
  € 5,99
 3. Biofood Schapenvet Mini Zeewier 80 Stuks
  Biofood Biofood Schapenvet Mini Zeewier 80 Stuks
  € 5,99
 4. Biofood Zalmolie 500 ml
  Biofood Biofood Zalmolie 500 ml
  € 13,95
 5. Biofood Schapenvet 40 St Zalm
  Biofood Biofood Schapenvet 40 St Zalm
  € 6,79
 6. Advantix Pipet Spot-On 40
  Advantix Advantix Pipet Spot-On 40
  € 24,95
 7. Bayer Advantix 100
  Advantix Bayer Advantix 100
  € 25,95
 8. Bayer Advantix 250
  Advantix Bayer Advantix 250
  € 27,95
 9. Bayer Advantix 400
  Advantix Bayer Advantix 400
  € 32,95
 10. Biofood Schapenvet 40 st Knoflook
  Biofood Biofood Schapenvet 40 st Knoflook
  € 5,99
 11. Biofood Schapenvet Zwart 40 st Souplesse
  Biofood Biofood Schapenvet Zwart 40 st Souplesse
  € 6,29
 12. Biofood Schapenvet Zeewier 40 St
  Biofood Biofood Schapenvet Zeewier 40 St
  € 5,89
 13. Advantix Spot-On 600
  Advantix Advantix Spot-On 600
  € 34,95

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Dierverzorging

Biofood voor honden en katten

Biofood heeft hoogwaardige, natuurlijke kwaliteitsvoeding voor honden en katten. Naast het smaakvolle voer heeft Biofood ook natuurlijk snacks, snoepjes en kauwkluiven voor de hond.

Bekijk het assortiment Biofood bij Ranzijn tuin & dier:

Hondenvoer

Biofood hondenvoer bestaat uit natuurlijke hoogwaardige en zuivere dierlijke- en plantaardige grondstoffen. Biofood hondenvoer is afgestemd op de leeftijd van de hond. Zo is het eiwit- en vetgehalte van puppy, adult en senior voer aangepast aan de energiebehoefte van de hond.

Alle varianten Biofood hondenvoer bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen dragen bij aan de gezondheid van jouw hond. Verder heeft het hondenvoer de volgende specifieke kenmerken:

 • gebruik van natuurlijke grondstoffen;
 • natuurkruiden (smaakvol en rustgevend);
 • gebruik van scharrelvlees, vis en gezonde dierlijke bijproducten.
 • ontsloten granen (ontlast lever en nieren);
 • plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix);
 • noodzakelijke dierlijke eiwitten, oliën en vetten (voor de smaak, verteerbaarheid en energie);
 • bevat geen chemische toevoegingen;
 • milieu en diervriendelijk.

Kattenvoer

Biofood kattenvoer is een smakelijke, gezonde en licht verteerbare natuurvoeding. Het voer is geschikt voor alle kattenrassen van alle leeftijden en kan als volledige maaltijd gegeven worden. De kattenbrokjes bevatten de optimale hoeveelheid essentiële voedingsstoffen waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Al deze voedingsstoffen dragen bij aan een goede gezondheid van jouw kat. Verder heeft het voer een laag gehalte minerale grondstoffen om mogelijke vorming van blaasgruis tegen te gaan. 


Advantix

Bescherming tegen vlooien, teken, muggen, zandvliegen, stalvliegen en luizen

Parasieten zoals vlooien, teken, luizen en vliegende insecten zijn meer dan alleen vervelend. Ze kunnen namelijk ook allergische reacties en huidontstekingen veroorzaken, tot bacteriële infecties leiden en besmetting met ziekten en andere parasieten in de hand werken.

Advantix doodt vlooien en teken bij contact. Dat betekent dus dat je hond niet hoeft te worden gebeten voordat de werkzame bestanddelen hun werk doen. Advantix werkt ook tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen. Het middel is verkrijgbaar als waterbestendige1 spot-on behandeling voor kleine honden, grote honden en puppy’s vanaf 7 weken oud. Het is een eenvoudige oplossing waarmee je je huisdier tot 4 weken tegen parasieten beschermt.

 

Waarom advantix?

 • Beschermt honden tegen vlooien, teken, muggen, zandvliegen, stalvliegen en luizen
 • Doodt vlooien en teken bij contact en niet pas bij een beet
 • Weert teken af
 • Ook effectief als je hond nat wordt

Dr. Clauder; dieetvoeding voor uw huisdier

Dr. Clauder heeft een uniek product systeem, waarbij uw kat of hond alles binnenkrijgt om zich gezond en vitaal te voelen. Voor een mooie vacht moet u hond zich van binnen ook goed voelen om op een gezonde wijze oud te worden. Als uw huisdier zich moet houden aan een speciaal uitgebalanceerd dieet, wilt u als baasje dit zo makkelijk mogelijk op kunnen pakken.

De formule van Dr. Clauder

Door de producten van Dr. Clauder is dit mogelijk. Dr. Clauder biedt de beste keuze voor uw huisdier. Het merk heeft de lijn ‘’Best Choice’’ ingevoerd, om voor verschillende dieetwensen het juiste voer te hebben in droge variant. Deze lijn is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor honden met een allergie of verminderde eetlust. Alle hondenbrokken van Dr. Clauder bevatten slechts 1 grondstof voor dierlijke eiwit en slechts 1 plantaardige eiwitdrager. Door deze minimale toevoeging is de kans minimaal dat er gevoelige reacties optreden. Voor een goede verteerbaarheid zijn vezelstoffen en dierlijke en plantaardige eiwitbronnen van groot belang. Dr. Clauders heeft een hele geschikte balans gevonden om dit te kunnen bewerkstelligen.

Andere producten van Dr. Clauder

Naast de ‘’Best Choice’’ lijn is er ook blikvoeding in diverse smaken, aanvullende poeders of producten voor ogen of voetkussentjes. Mocht uw huisdier dus gevoelig zijn voor bepaalde producten, is het assortiment van Dr. Clauder wellicht geschikt om bepaalde problemen te verhelpen.