Meest verkochte dierverzorging producten
Filteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Biofood voor honden en katten

Biofood heeft hoogwaardige, natuurlijke kwaliteitsvoeding voor honden en katten. Naast het smaakvolle voer heeft Biofood ook natuurlijk snacks, snoepjes en kauwkluiven voor de hond.

Bekijk het assortiment Biofood bij Ranzijn tuin & dier:

Hondenvoer

Biofood hondenvoer bestaat uit natuurlijke hoogwaardige en zuivere dierlijke- en plantaardige grondstoffen. Biofood hondenvoer is afgestemd op de leeftijd van de hond. Zo is het eiwit- en vetgehalte van puppy, adult en senior voer aangepast aan de energiebehoefte van de hond.

Alle varianten Biofood hondenvoer bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen dragen bij aan de gezondheid van jouw hond. Verder heeft het hondenvoer de volgende specifieke kenmerken:

  • gebruik van natuurlijke grondstoffen;
  • natuurkruiden (smaakvol en rustgevend);
  • gebruik van scharrelvlees, vis en gezonde dierlijke bijproducten.
  • ontsloten granen (ontlast lever en nieren);
  • plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix);
  • noodzakelijke dierlijke eiwitten, oliën en vetten (voor de smaak, verteerbaarheid en energie);
  • bevat geen chemische toevoegingen;
  • milieu en diervriendelijk.

Kattenvoer

Biofood kattenvoer is een smakelijke, gezonde en licht verteerbare natuurvoeding. Het voer is geschikt voor alle kattenrassen van alle leeftijden en kan als volledige maaltijd gegeven worden. De kattenbrokjes bevatten de optimale hoeveelheid essentiële voedingsstoffen waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Al deze voedingsstoffen dragen bij aan een goede gezondheid van jouw kat. Verder heeft het voer een laag gehalte minerale grondstoffen om mogelijke vorming van blaasgruis tegen te gaan. 


Princess kattenvoer

Kattenvoer is er beschikbaar in verschillende soorten. Veel eigenaren van katten denken dat droge brokken de enige manier zijn, maar dit is niet zo. Droge voeding is vaak een van de ongezondere voedingsopties voor de kat.

Princess kattenvoer; wat is natvoer?

Ranzijn tuin & dier biedt een groot assortiment Princess kattenvoer aan. Dit merk heeft veel natvoer voor katten. Natvoer wilt zeggen dat dat er extra vocht is toegevoegd aan de voeding zelf. Dit extra vocht is niet zonder reden. Wanneer een kat te weinig vocht tot zich neemt kunnen er nierproblemen gaan spelen. De afvalstoffen komen dan niet meer uit het lichaam van de kat en hierdoor kan uw kat sneller ziek worden.

Princess kattenvoer; voedingsstoffen

Princess kattenvoer biedt haar natvoer aan in blikjes en kuipjes. Het voer is gemaakt van eiwitrijk vlees of vis en zit boordevol voedingsstoffen. Bij veel soorten van het Princess kattenvoer wordt het vlees of de vis aangevuld met mineralen, vitaminen, kruiden, plantenextracten of groenten en fruit. Door deze voedzame basis wordt het immuunsysteem versterkt en de spijsvertering in gang gehouden.

Princess valt goed in de smaak bij katten en is voordelig en snel te verkrijgen bij Ranzijn tuin & dier.