Meest verkochte dierverzorging producten
Filteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Biofood voor honden en katten

Biofood heeft hoogwaardige, natuurlijke kwaliteitsvoeding voor honden en katten. Naast het smaakvolle voer heeft Biofood ook natuurlijk snacks, snoepjes en kauwkluiven voor de hond.

Bekijk het assortiment Biofood bij Ranzijn tuin & dier:

Hondenvoer

Biofood hondenvoer bestaat uit natuurlijke hoogwaardige en zuivere dierlijke- en plantaardige grondstoffen. Biofood hondenvoer is afgestemd op de leeftijd van de hond. Zo is het eiwit- en vetgehalte van puppy, adult en senior voer aangepast aan de energiebehoefte van de hond.

Alle varianten Biofood hondenvoer bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen dragen bij aan de gezondheid van jouw hond. Verder heeft het hondenvoer de volgende specifieke kenmerken:

  • gebruik van natuurlijke grondstoffen;
  • natuurkruiden (smaakvol en rustgevend);
  • gebruik van scharrelvlees, vis en gezonde dierlijke bijproducten.
  • ontsloten granen (ontlast lever en nieren);
  • plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix);
  • noodzakelijke dierlijke eiwitten, oliën en vetten (voor de smaak, verteerbaarheid en energie);
  • bevat geen chemische toevoegingen;
  • milieu en diervriendelijk.

Kattenvoer

Biofood kattenvoer is een smakelijke, gezonde en licht verteerbare natuurvoeding. Het voer is geschikt voor alle kattenrassen van alle leeftijden en kan als volledige maaltijd gegeven worden. De kattenbrokjes bevatten de optimale hoeveelheid essentiële voedingsstoffen waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Al deze voedingsstoffen dragen bij aan een goede gezondheid van jouw kat. Verder heeft het voer een laag gehalte minerale grondstoffen om mogelijke vorming van blaasgruis tegen te gaan. 


Nobby; diverse collectie dierenbenodigdheden

Het merk Nobby maakt veel functionele dierenbenodigdheden, die altijd te pas kunnen komen bij iemand die huisdieren houdt. De producten zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal en bieden oplossingen voor reizen met uw huisdier of het voldoen aan de openbare opruimplicht.

Nobby: poepzakhouder

Een van de grootste ergernissen in openbare ruimtes is het tegenkomen van hondenpoep. Sinds de opruimplicht is dit aanzien al aanzienlijk verminderd. Nobby heeft een oplossing gevonden voor het los meenemen van zakjes om de uitwerpselen van uw hond op te ruimen. Nobby heeft houders ontworpen waar u een voorraad plastic zakjes in kunt bewaren. De houders bevestigt u aan de riem. De houders hebben een opening waardoor u de zakjes gemakkelijk uit de houder kunt pakken. Op die manier kunt u op een hygiënische manier opruimen. Nobby verkoopt ook een losse navulling om uw houder weer gemakkelijk te kunnen aanvullen.

Nobby reinigingsborstel voor knaagdieraccessoires

De drinkflesjes van uw knaagdier kunnen snel kalk gaan bevatten of er vies uit gaan zien. Vanwege de smalle opening van de meeste drinkflesjes, heeft Nobby een handige oplossing bedacht. Door middel van smalle borsteltjes aan een metalen stil kunt u gemakkelijk in het flesje komen. Hierdoor wordt het materiaal grondig gereinigd en kunt uw knaagdier weer genieten van vers, zuiver water.