Mijn vestiging:

Gardena Comfort Beugelzaag 53 cm

Beweeg met de muis over de afbeelding om in te zoomen
Delen:
Gardena

Gardena Comfort Beugelzaag 53 cm

Bestel de Gardena Comfort Beugelzaag 53 cm nu voordelig en snel online!
  • 675x235x32

Voorraad online: op voorraad
€ 29,99
Bestel de Gardena Comfort Beugelzaag 53 cm nu voordelig en snel online!
OF
Omschrijving
Gardena Comfort beugelzaag 530 Lichte, robuuste zaag met spits toelopende beugel voor het zagen op nauwe plaatsen. Impulsgehard, roestvast zaagblad met tanden voor een fijne snit. Schro ... Meer informatie

Aanvullende Informatie

Productnummer 162025
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Gebruik
Zaagbladlengte: 530 mm. Lichte, robuuste zaag met spits toelopende beugel voor het zagen op nauwe plaatsen. Impulsgehard, roestvast zaagblad met tanden voor een fijne snit. Schroefmechanisme voor maximale bladspanning. Licht en comfortabel in te stellen, zonder gereedschap. Zaagblad zonder gereedschap te wisselen. Stabiele stalen beugel, roestvast. Torsiebestendige beugelvorm. Comfortgreep met aanslagbescherming. 2e vastpakmogelijkheid voorop de beugel voor veilige grip en lichte hantering. Compleet met zaagbladbescherming voor veilig transport en opslag.
Winkelvoorraad
Momenteel is het alleen mogelijk om de voorraden van de benches in de winkel Alkmaar in te zien. Wij zijn bezig om de voorraden van ons gehele assortiment in alle winkels online te kunnen tonen. Voor meer voorraad informatie bel dan 085-7920160.
Delen: