Filteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Smolke hond Adult Medium
  Smolke Smolke hond Adult Medium
  Vanaf € 12,95
  Maak je keuze
 2. Smolke hond Adult Maxi
  Smolke Smolke hond Adult Maxi
  Waardering:
  80%
  1 Review
  Vanaf € 34,95
  Maak je keuze

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Smolke hondenvoer

Smolke hondenvoer is een 100% complete en hoog kwalitatieve voeding. Het assortiment van Smolke is afgestemd op de levensfase van de hond en bevat alle voedingsstoffen die jouw viervoeter nodig heeft in de juiste hoeveelheden. Het hondenvoer van Smolke onderscheidt zich van andere voedingen door de hoge verteerbaarheid en smakelijkheid. Er wordt alleen gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde hoogwaardige ingrediënten.

Compleet en hoogwaardig

Alle hondenbrokken van Smolke zijn op basis van lam, kip en vis (MSC keurmerk). Alle drie goed verteerbare ingrediënten. De combinatie van deze hoogwaardige eiwitten met Fructo-Oligo-Sacchariden zorgen voor een goede verteerbaarheid. Fructo-Oligo-Sacchariden zijn koolhydraten die een goede darmflora stimuleren. Dit heeft een positief effect op de algemene opname van voedingsstoffen en remmen de groei van eventuele ziekteverwekkende bacteriën.

Verder is het voer 100% natuurlijk. Het voer bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en bevat geen toegevoegde suikers. Smolke maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke antioxidanten zoals vitamine E en Rozemarijn.

Gezonde tanden en vacht

Het voer van Smolke bevat de juiste hoeveelheden calcium, fosfor en vitamine D3. Deze zijn essentieel voor een sterk en gezond gebit. Daarnaast zorgt de structuur van de brokken dat de hond goed moet kauwen. Hierdoor wordt het gebit automatisch gereinigd. Het speciale ingrediënt (natriumpolyfosfaat) helpt tandplak te beperken.

Een mooie glanzende vacht zegt veel over de gezondheid van jouw hond. Daarom is het Smolke hondenvoer rijk aan Omega-3 en -6 vetzuren. Deze vetzuren dragen bij aan een gezond huid en glanzende vacht.