Ranzijn tuin & dier Spijk

Contactgegevens

Haarweg 2c
4212 KJ Spijk
Toon kaart / Route

Telefoon

0183 64 63 10

Beoordeling

 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag Zie koopzondagen

Zon- en feestdagen

Er zijn geen activiteiten voor deze winkel

Bekijk alle zon- en feestdagen

Activiteiten

Demo Europremium
za 01-08-2015 10:00 - 17:00 uur

Demo Hondenschool promoplein
za 08-08-2015 13:00 - 17:00 uur

Demo Eukanuba
za 22-08-2015 10:00 - 17:00 uur

Bekijk alle activiteiten

Dierenarts

Inloop spreekuren:

Maandag - woensdag van 14:00 tot 15:00. Donderdag - vrijdag van 14:00 tot 15:00 en van 18:30 tot 19:30.
Zaterdag van 13:00 tot 15:00.

Routebeschrijving

In 2002 nam Ranzijn tuin & dier tuincentrum Brinkman over. Een tuincentrum van formaat in Spijk, onder de rook van Gorinchem. Op meer dan 10.000 m2 winkeloppervlakte zijn de afdelingen tuin, kamer en dier sterk neergezet.

Bedrijfsleider: Erik Fuchs

Nieuws

01mei '15

Genieten van fruit uit eigen tuin?

Gezond leven! Iedereen is daar tegenwoordig mee bezig. Mensen gaan steeds bewuster om met hun gezondheid. Verantwoord eten, en dan vooral groente en fruit, is daar onlosmakelijk mee verbonden. Op zaterdag 16 mei is het fruitdag bij Ranzijn tuin & dier Spijk!

Lees meer

06feb '15

Ranzijn tuin & dier ‘Retailer van het jaar’

Ranzijn tuin & dier, de formule met negen winkels, een webshop en twee winkels in aanbouw, is de winnaar geworden van de Tuinzaken Retail Award 2014 in de categorie Retailer van het jaar.

Lees meer

15dec '14

Kerstbrunch voor de hond bij Ranzijn tuin & dier

Op zaterdag 20 december van 10.00 tot 13.00 uur zijn jij en je hond van harte welkom bij Ranzijn tuin & dier. Er is een speciale hondenkerstbrunch samengesteld. Daar likt je hond zijn poten bij af!

Lees meer

Hierboven wordt een selectie getoond van de drie nieuwste berichten.
Bekijk alle nieuwsberichten

Vacatures

Hulpkrachten voor verschillende afdelingen Spijk (nabij Gorinchem)
Ranzijn tuin & dier is een kwaliteitsvoordeelcentrum voor plant- en dierbenodigdheden. Onze missie is om de hobby van onze klant…Lees meer over de vacature

Zie je er geen geschikte vacature tussen staan en wil je wel bij ons werken? Stuur dan jouw gegevens, een motivatie en CV via het sollicitatieformulier bij de "Open sollicitatie"
Bekijk alle vacatures

Reviews

top

 

Een fijne en overzichtelijke winkel met goede aanbiedingen, daar kom ik voor terug!

Manon

niet bereikbaar per telefoon

 

Ik probeerde zojuist ranzijn Spijk te bellen omdat ik wilde weten of jullie een onder andere een Royal Well foliekas voor tomaten op voorraad hebben, maar toen ik het keuze menu netjes had doorlopen werd er op het bandje gezegd dat nummer in gesprek is en dat ik doorgeschakeld zou worden naar de recptie, maar vervolgens kreeg ik te horen dat het nummer niet bestond en werd de verbinding verbroken. Vreemde gang van zaken en tweede poging precies hetzelfde. Dat is niet erg klantvriendelijk dat je eerst een heel menu door moet en dat dan de verbinding verbroken wordt. Ik ga wel naar ander tuincentrum

Monique

 Beste Monique, Bedankt voor je bericht. Onze excuses voor het ongemak. Wij gaan onderzoeken waarom het bellen met Ranzijn tuin en dier Spijk fout ging.    

Klantenservice Ranzijn tuin en dier

Contact?

 

Vorige week dinsdag heb ik bij de balie van de dierenkliniek gevraagd om hulp bij de verlatingsangst van onze hond. De gedragsdeskundige zou contact met me opnemen. Tot op heden niks meer gehoord. Zo goed als een week geleden. Ik ga wel op zoek naar een andere. En dan nog iets: een beoordeling kan ook negatief zijn. Maar dit bericht kan ik alleen plaatsen als ik minimaal 1 ster aanklik. Zo kom ik ook wel aan een goede beoordeling. Belachelijk!

Helen

Beste Helen, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er geen contact met je is opgenomen door de gedragsdeskundige. Onze excuses voor het ongemak. Wij waarderen het zeer dat je een review hebt geplaatst zodat wij onze service kunnen verbeteren.

Ranzijn tuin & dier klantenservice

Mijn cavalier naar de kapper

 

Met lood in mijn schoenen bracht ik mijn cavaliertje naar de hondentrimmer. Het moest gewoon, omdat ze nog heel veel donshaar had. Ik had verwacht dat im een afzichtelijk hondje terug zou krijgen, maar onze puk is nog steeds hartstikke mooi!!! Ik was blij verrast. Echt een aanrader!

A. Demir

Over all beoordeling

 

Ruime winkel, groot assortiment, vriendelijke medewerkers. Als er al een puntej van kritiek is, dan is dat de lange afstanden die je moet lopen om vanaf de ingang bij de dierbenodigdheden te komen. Vooral voor ouderen en mensen die minder goed ter been zijn is dit een probleem. Verder niets dan lof !

Leo van Laak

Een top winkel!

 

Fijn ingedeelde winkel waar je perfect kunt komen en parkeren. Aanrader!

Rick

Groot dierenassortiment.

 

Ik ben heel tevreden over deze winkel. Ik ga er zelden voor niks heen, ik kom altijd wel met een aankoop thuis. Ook als ik alleen iets voor mijn huisdieren nodig heb, dan koop ik toch meestal nog iets anders. Het personeel vind ik over het algemeen wel vriendelijk en behulpzaam, een enkeling uitgezonderd. Mijn ervaring is dat mijn aankoop, een paar zakken zwaar hondevoer door een werknemer naar de auto werd gebracht, wat ik zeer op prijs stel, daar ik zelf niet zwaar kan tillen. Ook staan ze altijd klaar met hulp en advies. Kortom, een fijne zaak!

J. van Otterloo

Groot en compleet

 

De winkel is groot en compleet, alles wat je nodig denkt te hebben heeft Ranzijn Spijk. Goed geordend en overzichtelijk zijn hier zeker op z'n plaats en de prijs is ook acceptabel. Toch slechts 3 sterren; de winkelervaring wordt deels gevormd door het personeel. Er is slechts een enkeling die alleen al de moeite neemt om je te groeten, de rest lijkt zin te hebben in alles behalve werk of sociaal zijn. Verder een goede winkel hoor, maar verwacht geen fijne klantbehandeling. Nogmaals, niet iedere werknemer is hier zo, sommige medewerkers (de iets oudere) zijn bijzonder behulpzaam en vriendelijk en zij zijn de reden dat dit personeelsissue teniet word gedaan in contrast tot de algehele winkelbeleving en ik als klant steeds terug blijf komen.

Jeroen

Dag Jeroen, Bedankt voor het compliment en voor je melding, we doen er alles aan om de klantvriendelijkheid en vakkennis in onze filialen te optimaliseren. Excuses voor eventueel ongemak, ik heb het doorgezet naar het filiaal.

Klantenservice Ranzijn.nl

Schrijf een beoordeling over deze winkel

Beoordeling

Titel van je beoordeling

Je beoordeling