Ranzijn tuin & dier Spijk

Contactgegevens

Haarweg 2c
4212 KJ Spijk
Toon kaart / Route

0183 646310

Beoordeling

 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag Zie koopzondagen

Zon- en feestdagen

Eerste Paasdag Gesloten (gesloten)
zo 05-04-2015

Tweede Paasdag
ma 06-04-2015 09:00 - 18:00 uur

Bekijk alle zon- en feestdagen

Activiteiten

Demo Eukanuba
za 31-01-2015 10:00 - 17:00 uur

Demo Eukanuba
za 14-02-2015 10:00 - 17:00 uur

Demo Eukanuba
za 28-02-2015 10:00 - 17:00 uur

Bekijk alle activiteiten

Routebeschrijving

In 2002 nam Ranzijn tuin & dier tuincentrum Brinkman over. Een tuincentrum van formaat in Spijk, onder de rook van Gorinchem. Op meer dan 10.000 m2 winkeloppervlakte zijn de afdelingen tuin, kamer en dier sterk neergezet.

Bedrijfsleider: Erik Fuchs

Nieuws

15dec '14

Kerstbrunch voor de hond bij Ranzijn tuin & dier

Op zaterdag 20 december van 10.00 tot 13.00 uur zijn jij en je hond van harte welkom bij Ranzijn tuin & dier. Er is een speciale hondenkerstbrunch samengesteld. Daar likt je hond zijn poten bij af!

Lees meer

20nov '14

Ranzijn tuin & dier schenkt kerstbomen!

Ranzijn tuin & dier schenkt dit jaar per winkel vijf kerstbomen inclusief verlichting en versiering ter waarde van € 140,-. Jij kan er voor zorgen dat de boom bij de juiste persoon terechtkomt.

Lees meer

17nov '14

Beestengeluk bij Ranzijn tuin & dier Amersfoort

Zaterdag 22 november van 10-17 uur vindt voor de eerste keer het Beestengelukevent plaats bij Ranzijn tuin & dier Amersfoort. Een dag bomvol activiteiten die allemaal in het teken staan van je huisdier.

Lees meer

Hierboven wordt een selectie getoond van de drie nieuwste berichten.
Bekijk alle nieuwsberichten

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Wil je graag bij ons werken? Stuur dan jouw gegevens, een motivatie en CV via het sollicitatieformulier bij de "Open sollicitatie"
Bekijk alle vacatures

Reviews

Mijn cavalier naar de kapper

 

Met lood in mijn schoenen bracht ik mijn cavaliertje naar de hondentrimmer. Het moest gewoon, omdat ze nog heel veel donshaar had. Ik had verwacht dat im een afzichtelijk hondje terug zou krijgen, maar onze puk is nog steeds hartstikke mooi!!! Ik was blij verrast. Echt een aanrader!

A. Demir

Over all beoordeling

 

Ruime winkel, groot assortiment, vriendelijke medewerkers. Als er al een puntej van kritiek is, dan is dat de lange afstanden die je moet lopen om vanaf de ingang bij de dierbenodigdheden te komen. Vooral voor ouderen en mensen die minder goed ter been zijn is dit een probleem. Verder niets dan lof !

Leo van Laak

Een top winkel!

 

Fijn ingedeelde winkel waar je perfect kunt komen en parkeren. Aanrader!

Rick

Groot dierenassortiment.

 

Ik ben heel tevreden over deze winkel. Ik ga er zelden voor niks heen, ik kom altijd wel met een aankoop thuis. Ook als ik alleen iets voor mijn huisdieren nodig heb, dan koop ik toch meestal nog iets anders. Het personeel vind ik over het algemeen wel vriendelijk en behulpzaam, een enkeling uitgezonderd. Mijn ervaring is dat mijn aankoop, een paar zakken zwaar hondevoer door een werknemer naar de auto werd gebracht, wat ik zeer op prijs stel, daar ik zelf niet zwaar kan tillen. Ook staan ze altijd klaar met hulp en advies. Kortom, een fijne zaak!

J. van Otterloo

Groot en compleet

 

De winkel is groot en compleet, alles wat je nodig denkt te hebben heeft Ranzijn Spijk. Goed geordend en overzichtelijk zijn hier zeker op z'n plaats en de prijs is ook acceptabel. Toch slechts 3 sterren; de winkelervaring wordt deels gevormd door het personeel. Er is slechts een enkeling die alleen al de moeite neemt om je te groeten, de rest lijkt zin te hebben in alles behalve werk of sociaal zijn. Verder een goede winkel hoor, maar verwacht geen fijne klantbehandeling. Nogmaals, niet iedere werknemer is hier zo, sommige medewerkers (de iets oudere) zijn bijzonder behulpzaam en vriendelijk en zij zijn de reden dat dit personeelsissue teniet word gedaan in contrast tot de algehele winkelbeleving en ik als klant steeds terug blijf komen.

Jeroen

Dag Jeroen, Bedankt voor het compliment en voor je melding, we doen er alles aan om de klantvriendelijkheid en vakkennis in onze filialen te optimaliseren. Excuses voor eventueel ongemak, ik heb het doorgezet naar het filiaal.

Klantenservice Ranzijn.nl

Schrijf een beoordeling over deze winkel

Beoordeling

Titel van je beoordeling

Je beoordeling