Ranzijn tuin & dier Sneek

Contactgegevens

Zonnedauw 1
8607 DX Sneek
Toon kaart / Route

Telefoon

0515 42 34 74

Beoordeling

 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag Zie koopzondagen

Zon- en feestdagen

Koopzondag Sneek
zo 22-11-2015 10:00 - 17:00 uur

Koopzondag Sneek
zo 29-11-2015 10:00 - 17:00 uur

Koopzondag Sneek
zo 06-12-2015 10:00 - 17:00 uur

Bekijk alle zon- en feestdagen

Activiteiten

Dierenfotograaf
za 29-08-2015 11:00 - 16:30 uur

Valkenier
za 26-09-2015 11:00 - 16:00 uur

Demonstratie ScentChips
za 03-10-2015 10:00 - 16:00 uur

Bekijk alle activiteiten

Routebeschrijving

Op 11 juni 2007 nam Ranzijn tuin & dier de vestiging van Trend & Tuin in Sneek over. Daarmee is Ranzijn tuin & dier ook in Friesland vertegenwoordigd en je vindt hier een groot aanbod van veiling-verse planten, een uitgebreide keus aan bijpassende potterie en allerlei leuke accessoires om jouw woning en/of tuin een eigen identiteit en uitstraling te geven.

Tevens heeft de vestiging Sneek een uitgebreide snijbloemenafdeling, met zelf samengestelde boeketten. Hier maken zij zowel trouwboeketten en corsages, als rouwstukken.

Bedrijfsleider: Ieme Kussendrager

Nieuws

13apr '15

Genieten van fruit uit eigen tuin?

Gezond leven! Iedereen is daar tegenwoordig mee bezig. Mensen gaan steeds bewuster om met hun gezondheid. Verantwoord eten, en dan vooral groente en fruit, is daar onlosmakelijk mee verbonden. Op zaterdag 18 april is het fruitdag bij Ranzijn tuin & dier Sneek!

Lees meer

06feb '15

Ranzijn tuin & dier ‘Retailer van het jaar’

Ranzijn tuin & dier, de formule met negen winkels, een webshop en twee winkels in aanbouw, is de winnaar geworden van de Tuinzaken Retail Award 2014 in de categorie Retailer van het jaar.

Lees meer

15dec '14

Kerstbrunch voor de hond bij Ranzijn tuin & dier

Op zaterdag 20 december van 10.00 tot 13.00 uur zijn jij en je hond van harte welkom bij Ranzijn tuin & dier. Er is een speciale hondenkerstbrunch samengesteld. Daar likt je hond zijn poten bij af!

Lees meer

Hierboven wordt een selectie getoond van de drie nieuwste berichten.
Bekijk alle nieuwsberichten

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Wil je graag bij ons werken? Stuur dan jouw gegevens, een motivatie en CV via het sollicitatieformulier bij de "Open sollicitatie"
Bekijk alle vacatures

Reviews

perklpantjes

 

Ben zeer tevreden over prijs kwalietijd en assortiment in perklpantjes bij Ranzijn.

Wiepke

matig

 

Kocht zaterdag jl. twee bossen mooie dubbele tulpen met een stikker: zeven dagen bloeigarantie. Ja, wat blijkt: maandag gingen ze open maar omdat de koppen te zwaar zijn en de stelen te dun zijn het twee treurbossen geworden. Heb ze beide al een keer ingekort, de bloemen er uit geknipt en tussen het blad gezet. Inmiddels braken ook twee bloeiende bloemen af, kortom, een puinhoop. Uw planten zijn doorgaans wel goed, maar in uw snijbloemen ben ik opnieuw teleurgesteld. En ... ik kan nergens op uw website een e-mail adres vinden. Daarom stuur ik mijn bericht maar op deze manier.

C. van laar

 Beste meneer/ mevrouw van Laar, Bedankt voor uw review. Vervelend te lezen dat de tulpen niet voldeden aan de zeven dagen bloeigarantie, onze excuses hiervoor. Wij hebben uw bericht doorgezet naar de bedrijfsleider van de vestiging. Hij zal zo spoedig mogelijk met een passende oplossing komen. 

Klantenservice Ranzijn Tuin & Dier

auto in gesloten

 

Ik haal een mooie plant Rijd met een vriendin mee naar n verjaardags visite Kom om vijf minuten na zes en zie veel auto's op de toegang staan Laat keurig alles voorbij en kom tot de conclusie dat mijn auto achter een gesloten hek staat Degene die afsluit heeft mij zeker gezien Hek blijft dicht Uw werknemers hebben om zes uur wel heel erg veel haast als het hek om vijf over zes al dicht is Jammer

mollema

 Beste meneer/ mevrouw Mollema, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor deze gang van zaken, dit is niet de bedoeling geweest. Daarom is uw klacht doorgezet naar de bedrijfsleider van de vestiging. U kunt zo spoedig mogelijk een reactie verwachten. 

Klantenservice Ranzijn Tuin & Dier

Prima

 

Klachten worden gehoord, en keurig opgelost! Bedankt!

Van Maasakker

Verschrikkelijk slecht vuurwerk

 

We kochten voor bijna 100,- euro aan vuurwerk in het filiaal in Sneek , in de vorm van twee pakketten in de voor verkoop. Toen we het konden ophalen, kregen we twee pakketten met een dikke laag stof erop mee naar huis, dit zag er al niet veelbelovend uit! helaas bleek op oudjaar avond een groot gedeelte van de potten in de pakketten niet afgingen. iets wat erg gevaarlijk is. ook kwamen vuurpijlen soms niet goed van de grond, en explodeerde nog op de grond. het vuurwerk dat wel afging, was karig en futloos! Kortom; een prima winkel voor tuin en dier, maar blijf er weg voor vuurwerk!

van Maasakker

 Beste meneer / mevrouw van Maasakker, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over het vuurwerk. We hebben je bericht doorgezet naar de bedrijfsleider van Ranzijn Sneek. Er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden.

klantenservice Ranzijn tuin & dier

Proffesioneel

 

Zeer kundig geholpen door Hendrik. Iemand met verstand van zaken !! Kom graag weer.

O.F Visser

Fijne winkel

 

Filiaal Sneek is een prettige ruime winkel met een groot assortiment. Je wordt er netjes en snel geholpen en het personeel is altijd bereid om advies te geven of je vragen te beantwoorden.

Mevr.E Lowe

Fijne winkel met groot assortiment!

 

Een erg fijn tuincentrum met een enorm assortiment aan producten. Erg fijn om tuin en dier benodigdheden te halen.

Henk

Schrijf een beoordeling over deze winkel

Beoordeling

Titel van je beoordeling

Je beoordeling