Ranzijn tuin & dier Almere

Contactgegevens

San Franciscostraat 15
1334 LG Almere
Toon kaart / Route

Telefoon

036 537 03 37

Beoordeling

 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 10:00 - 17:00

Zon- en feestdagen

Almere Eerste Pinksterdag open
zo 24-05-2015 12:00 - 17:00 uur

Tweede Pinksterdag open
ma 25-05-2015 09:00 - 18:00 uur

Demo Hondenschool promoplein
za 25-07-2015 13:00 - 17:00 uur

Bekijk alle zon- en feestdagen

Activiteiten

Demo Fokker
za 30-05-2015 10:00 - 16:30 uur

Demo Eukanuba
za 06-06-2015 10:00 - 17:00 uur

Demo Eukanuba
za 27-06-2015 10:00 - 17:00 uur

Bekijk alle activiteiten

Dierenarts

De Ranzijn dierenarts heeft een compleet uitgeruste praktijk met een:

  • operatiekamer
  • laboratorium
  • opnameruimte
  • digitale röntgen en echo
  • spoedeisende dienst

Routebeschrijving

Almere was het eerste filiaal waarmee Ranzijn tuin & dier zich buiten Noord-Holland vestigde. Ook hier bleek de formule van tuin & dier aan te slaan en in 2013 is er een Dierenartspraktijk met Hondentrimsalon en Hondenschool aan het tuincentrum en de dierenspeciaalzaak toegevoegd. Zo is het pakket aan aanbieding in deze winkel nog completer geworden. Het is een van de grootste Ranzijn vestigingen met een winkeloppervlak van 14.500m2. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, daarnaast worden er zoveel mogelijk activiteiten op de winkelvloer georganiseerd en uitdagende presentaties neergezet om de klant ideeën op te laten doen.

“De klant een thuisgevoel geven, zodat ze blijven terugkomen. De klant is de motor van ons bestaansrecht.”

Bedrijfsleider Toby Bont is opgegroeid tussen de planten en inmiddels 15 jaar werkzaam in de tuincentrum branche. Het boeiende aan deze branche vind hij de constante wisselingen van het seizoen en de ontwikkelingen die worden doorgevoerd. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is. Zijn visie is: Alles wat we doen, doen we voor onze klanten.

Nieuws

25mrt '15

Dierenfotograaf 18 april bij Ranzijn tuin & dier Almere

Op zaterdag 18 april is er bij Ranzijn tuin & dier in Almere een professionele dierenfotograaf aanwezig om gratis een foto van jou en/of je huisdier te maken. Je bent van 10.30 – 16.30 uur van harte welkom om een foto te laten maken.

Lees meer

06feb '15

Ranzijn tuin & dier ‘Retailer van het jaar’

Ranzijn tuin & dier, de formule met negen winkels, een webshop en twee winkels in aanbouw, is de winnaar geworden van de Tuinzaken Retail Award 2014 in de categorie Retailer van het jaar.

Lees meer

05feb '15

Dierenfotograaf bij Ranzijn tuin & dier Almere

Op zondag 15 februari is er bij Ranzijn tuin & dier in Almere een professionele dierenfotograaf aanwezig om gratis een foto van jou en/of je huisdier te maken. Je bent van 11:00 – 16.30 uur van harte welkom om een foto te laten maken.

Lees meer

Hierboven wordt een selectie getoond van de drie nieuwste berichten.
Bekijk alle nieuwsberichten

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Wil je graag bij ons werken? Stuur dan jouw gegevens, een motivatie en CV via het sollicitatieformulier bij de "Open sollicitatie"
Bekijk alle vacatures

Reviews

Prima winkel

 

Een prima winkel waarbij vooral de dierenafdeling goed voor elkaar is! Ik doe er altijd me boodschappen voor mijn dieren! Top! Ga zo door!

Nathalie

Personeel niet bekwaam

 

Ik wilde graag een aquarium kopen, maar ik weet daar nog niet zoveel van af. Nu wilde ik het personeel om hulp vragen maar wat bleek. Ik wist er bijna nog meer vanaf dan het personeel zelf. Dit is toch een gemiste kans want ik heb niks nu gekocht! Ik hoop dat ranzijn hier iets mee gaat doen, want zo komen we niet ver.

Yvette

 Beste Yvette,  Bedankt voor je review. Vervelend te lezen dat het personeel u niet kon informeren over de aankoop van een aquarium, onze excuses hiervoor. Wij hebben je klacht doorgezet naar de vestiging om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer zal plaatsvinden.

Klantenservice Ranzijn Tuin & Dier

aparte werknemers

 

Ben het helemaal eens met Paul . Kom er net vandaan , echt niet te geloven sta je met je handen vol met planten. Op de vraag hoe je bij de parkeerplaats komt zegt de dame achter de kassa dan moet u om het gebouw heen lopen. Bij de opmerking dat is niet handig bedacht krijg als antwoord , we zijn al blij dat we een parkeerplaats hebben ...... nee daar hebben we wat aan . Als ze zo doorgaan kunnen ze binnenkort wel sluiten ......

monique

beste Monique  Bedankt voor je review. Onze excuses voor het parkeersysteem, het is inderdaad niet de bedoeling dat klanten een stuk met zware producten moeten tillen. Ook jij kan net zoals paul een reactie verwachten van de bedrijfsleider van de vestiging. Bedankt voor het kenbaar maken van dit probleem. 

Klantenservice Ranzijn Tuin & Dier

Parkeren

 

Waarom maar 3 sterren ? Omdat al veel mensen hebben geklaagd over dat maffe parkeersysteem. U geeft als commentaar dat u het doorgeeft aan de manager. Maar die doet er kennelijk niks mee. Kijk, de winkel en het personeel, dat is best in orde. Maar met je spullen lopen zeulen, om het gebouw heen., het is toch van de gekke. Ik doe het niet meer. Dan maar naar Almeerplant.!

Paul Slingerland

 Beste Paul,  Bedankt voor je review. Onze excuses voor het parkeersysteem, het is inderdaad niet de bedoeling dat klanten een stuk met zware producten moeten tillen. Wij stellen het daarom zeer op prijs dat dit kenbaar wordt gemaakt en hebben dit ook doorgezet naar de bedrijfsleider van de vestiging. Je kan zo spoedig mogelijk een reactie verwachten. 

Klantenservice Ranzijn Tuin & Dier

service

 

Ik ben vandaag 20 maart rond half 6 bij jullie geweest op de dierenafdeling. Ik vroeg aan een mevrouw die daar alleen stond info over een bench. Ze behandelde mij alsof ik haar schoolvriendin was. Wat een naar mens uiteindelijk ook helemaal geen aanvullende info gekregen waar ik wat aan zou moeten hebben en vroeg waar de bench stonden. Ze wees beroerd naar achter en zei alleen maar ja daar. Ik dacht prima Hulp is hier dus niet van toepassing. Uiteindelijk sta ik bij de bench en kom ik tot de ontdekking dat ik de onderste moet hebben. Alle dozen waren opgestapeld war logisch is maar mevrouw loopt langs me en ziet dat ik en wist dat ik 109 cm nodig had dus dat was de een na laatste doos. Maar nee ik sta met mijn 160 cm en een dochtertje van 5 jaar 9 dozen van elkaar af te sjouwen en ze loopt langs me en loopt weer weg. Ik vind het ronduit schandalig werkelijk waar. Ik loop langs de neus peuterende vrouw naar de kassa en zeg tegen een jong meisje achter balie wat het geval was en dat meisje van in de 20 excuseert zich voor haar collega van dik in de 40. Beleefd en vriendelijk zegt ze nog voor alsnog een fijne avond en bedank haar voor haar vriendelijkheid. Het gaat me niet om als een diva behandeld te worden maar normaal een vraag beantwoorden en 1 hand Hulp omdat ze toch niks staat te doen en dat met 160 euro aan spullen vind ik het ronduit schandalig! Ik kom er altijd voor behoorlijk was levensmiddelen voor de beesten. Maar als dit is waar ik me iedere week aan moet ergeren kom ik niet meer!

bianca

 Beste Bianca,  Bedankt voor je review. Wij willen onze excuses aanbieden voor deze gang van zaken. Dit is absoluut niet de bedoeling en wij hebben daarom je klacht doorgezet naar de bedrijfsleider van de vestiging. Je kan zo snel mogelijk een reactie verwachten. 

Klantenservice Ranzijn Tuin & Dier

Open sollicitatie

 

Beste heer/mevrouw, Graag zou ik een open sollicitatie willen sturen, mijn intresses liggen zowel bij het groen als bij de dieren. Ik ben in het bezit van een diploma hovenier niveau 2. Sinds kort woonachtig in Almere-Buiten. In afwachting van uw antwoord, Jochem struijk

Jochem struijk

vriendelijkheid

 

Altijd vriendelijk. Hondewasstraat is perfect voor mijn hond van 60kg.

karin Peperstraete

Sollicitatie

 

Het is echt een hele leuke winkel waar je wel uren kan lopen! Daarom wil ik graag bij jullie werken maar ik kan die 'Open sollicitatie' niet vinden.

Jazzlyn

 Beste Jazzlyn, Bedankt voor je bericht en interesse in een open sollicitatie bij Ranzijn tuin en dier. Je hebt een mail ontvangen van de klantenservice waarin de link staat van de open sollicitatie. 

klantenservice Ranzijn tuin & dier

een dikke 10!!

 

Ik kom zeker 1x in de maand bij Ranzijn, het zo'n fijne winkel, met kundige en vriendelijke mensen. Nu de winkel sfeervol omgetoverd is in Kerstsfeer, is het moeilijk om de hand op de knip te houden!!! Er is ook zoveel te zien, leuke hebbedingetjes, leuke idee├źn!! Gratis parkeergelegenheid, dat is zeker in deze dure tijden een groot voordeel! Ga zo door!!!

Janna

TOP winkel!!!!!

 

Het personeel is zeer kundig en weet waar zij over praten, ook zijn de personeelsleden altijd vriendelijk en staan mij graag te woord, als ik met vragen kom. Of het nu over kamer- of tuinplanten gaat of over dierenvoeding, het personeel weet meestal het antwoord en anders wordt het voor mij uitgezocht. Planten die ik al maanden in huis heb, doen het nog steeds prima en mijn poezen leven, door het goede voedingsadvies, een gezond leventje!! Een mooie ruime winkel, vriendelijk personeel en een afwisselend aanbod, zorgt er voor dat ik steeds met plezier naar deze winkel ga. Ook het gratis parkeren is top en ach.... dat stukje lopen naar de auto....als je gaat winkelen in de stad, moet je ook met volle tassen soms een heel eind naar je geparkeerde auto lopen!!!

elly

dierenarts en parkeren

 

Dieren arts 7 dagen open en in het weekend geen extra kosten zoals bij andere dierenartsen. Consult in weekend is bij een ander ong. 90 euro. Parkeren is nu gratis, maar inderdaad aan de zijkant. Ik heb mijn kar bij de balie laten staan, en de auto naar de voorkant gehaald.Was geen probleem.

Carla

Parkeren

 

Ook ik had vrolijk groots ingekocht voor een nieuw huisdier en naar binnengekomen door de achteringang. Bij de achteringang deden mijn muntjes het niet en ook van een ander klant wekten de muntjes niet. In de winkel een sleurmandje afgeladen opgestapeld. Om bij het afrekenen er achter te komen dat ik helemaal moet omlopen, het sleurmandje niet mee mag nemen, iets wat ik ook wel snap. Leuk hoor parkeren maar heeeeeel onhandig als je veel hebt gekocht!!! Ik zou zeggen, een kassa achter of parkeerterrein maar weer dicht, dan kom je niet NA het winkelen erachter dat je met alles moet omlopen! Petra

Petra

 Beste Petra, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je het zo ervaart. We hebben je tips doorgezet naar de bedrijfsleider van Almere.

Klantenservice Ranzijn tuin & dier

Dierenarts

 

Ik vind Ranzijn echt een top dierenartsenpraktijk hebben.! Je kan er altijd terecht je word er zeer netjes behandeld en goed geadviseerd! Buiten dat is het niet zo'n geldklopperij zoals bij vele andere dierenartsen ik ben dan ook erg blij dat het er bij in is gekomen. Plus het tuincentrum opzich is leuk en er werkt ook een leuk Team mensen! Al met al zijn wij tevreden en tippen wij ook altijd iedereen dat ze naar Ranzijn moeten gaan voor de dierenarts.

Soraya

Parkeerplaats

 

Mijn vader is minder valide en had zijn auto geparkeerd op jullie eigen nieuwe parkeerterrein op de invalide parkeerplaats. Op zich een goed ding. Maar het is dan toch erg vreemd om er dan achter te komen dat je dus na het afrekenen helemaal om moet lopen om weer bij je auto te komen. Waarom geen kassa bij de nieuwe ingang zodat je daar ook naar buiten kunt?

Mirjam van Ee

 Beste Mirjam, bedankt voor je melding en mijn excuses voor het ongemak. Tips en opmerkingen over onze winkels zijn altijd welkom zodat we hiermee aan de slag kunnen. We hebben je bericht doorgezet naar het filiaal.

Klantenservice Ranzijn tuin & dier

Arme dieren

 

Het concept is goed maar tricky. Qua producten is het prima in orde. Ik heb er alleen een paar zieke en gewonde dieren gezien (terwijl er een dierenarts naast zit.) Ook werden enkele terrariumdieren in veel te kleine terraria gehuisvest. Hierin zit veel ruimte voor verbetering!

Petra

Dag Petra, Bedankt voor uw bericht en excuses voor eventueel ongemak. We zijn continu bezig met het verbeteren van alle aspecten van de winkel waaronder de dieren. Ik heb de melding doorgezet naar het filiaal.

Klantenservice Ranzijn.nl

Goed

 

Mensen het is een tuincentrum geen meubel boulevard! ik koop regematig hier als ik iets nodig heb voor mijn tuin! Informtie over een product zoek ik zelf op internet! Meestal weten de jonge verkopers ook weinig maar is dat ooit anders geweest? Kortom goed genoeg om je spullen te kopen concurrent heeft hetzelfde danwel een ander probleem. Het zijn momentopnames.

Jimmy

Niet meer wat het was

 

De kwaliteit holt achteruit! Jammer hoor. Ik weet het is een moeilijke tijd. Maar ik heb nu al een paar keer meegemaakt dat ik voor een cadeau artikel ging, ik het maar weer terug zette omdat het stoffig en smerig was. Ik ga niet een cadeautje kopen en het dan eerst thuis schoon moeten maken. Sorry maar jullie maken dat ik naar de concurrent ga!

Blom

Dag Blom, Bedankt voor uw melding, we proberen de winkel en producten altijd zo netjes en up to date mogelijk te houden. Excuses voor het ongemak, ik heb het doorgezet naar het filiaal.

Klantenservice Ranzijn.nl

Zeer goede service

 

Paar maanden geleden grasparkiet gekocht. Had waarschijnlijk last van wormen, maar was pas 3 dagen bij Ranzijn vanaf de fokker, dus niet opgemerkt door hun. Gratis medicijnen gehad en is weer spinglevend! Zeer goede nazorg dus. Deze week een vriendinnetje voor hem kopen, uiteraard ook weer hier :)

Johnny

matig

 

Zal niet zo snel meer een dier kopen bij ranzijn, te weinig informatie.

veronica

Dag Veronica, Dank voor je melding, we zijn altijd op zoek naar verbeterpunten wat betreft de vakkennis in de filialen. Mijn excuses voor eventueel ongemak, ik heb het doorgezet naar het filiaal. Je kunt met vragen of klachten altijd contact opnemen met de klantenservice.

Klantenservice Ranzijn.nl

Schrijf een beoordeling over deze winkel

Beoordeling

Titel van je beoordeling

Je beoordeling