Ranzijn tuin & dier Almere

Contactgegevens

San Franciscostraat 15
1334 LG Almere
Toon kaart / Route

036 53 70 337

Beoordeling

 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 10:00 - 17:00

Zon- en feestdagen

Tweede Paasdag
ma 21-04-2014 09:00 - 18:00 uur

Hemelvaart
do 29-05-2014 09:00 - 18:00 uur

Filialen gesloten
zo 08-06-2014 09:00 - 18:00 uur

Bekijk alle zon- en feestdagen

Activiteiten

Demo Eukanuba
za 26-04-2014 10:00 - 17:00 uur

Demo Eukanuba
zo 27-04-2014 10:00 - 17:00 uur

Ecostyle gazondag
za 03-05-2014 11:00 - 17:00 uur

Bekijk alle activiteiten

Routebeschrijving

Almere was het eerste filiaal waarmee Ranzijn tuin & dier zich buiten Noord-Holland vestigde. Ook hier bleek de formule van tuin & dier aan te slaan en in 2013 is er een Dierenartspraktijk met Hondentrimsalon en Hondenschool aan het tuincentrum en de dierenspeciaalzaak toegevoegd. Zo is het pakket aan aanbieding in deze winkel nog completer geworden. Het is een van de grootste Ranzijn vestigingen met een winkeloppervlak van 14.500m2. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, daarnaast worden er zoveel mogelijk activiteiten op de winkelvloer georganiseerd en uitdagende presentaties neergezet om de klant ideeën op te laten doen.

“De klant een thuisgevoel geven, zodat ze blijven terugkomen. De klant is de motor van ons bestaansrecht.”

Vestigingsmanager Piet Oortwijn is een echte winkelman. Hij is veel op de vloer te vinden, tussen en samen met zijn medewerkers. Piet is al meer dan 35 jaar werkzaam in de Retail maar hij staat altijd open voor  tips, verbeteringen en/of vragen. Met zijn team zorgt hij er in ieder geval elke dag voor dat de klant blij naar huis gaat.

Nieuws

12feb '14

Gratis gebitscontrole bij Ranzijn tuin & dier

Laat op zaterdag 15 februari van 11:00 tot 15:00 uur het gebit van jouw hond of kat controleren bij Ranzijn tuin & dier in Alkmaar. Een dierenarts van Ranzijn tuin & dier staat klaar om het gebit van je hond of kat professioneel te controleren. Naar aanleiding van de controle zal de dierenarts je een persoonlijk advies geven hoe je het gebit goed kunt verzorgen.

 

Lees meer

30sep '13

Valkenier bij Ranzijn tuin & dier

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober geeft een valkenier een educatieve roofvogeldemonstratie bij Ranzijn tuin & dier. Vrijdag kun je roofvogels zoals de Uil, Buizerd en de Valk bewonderen in Bovenkarspel en zaterdag in de filialen Alkmaar, Spijk en Almere. Leuk voor jong en oud!
 

Lees meer

18sep '13

Donatie Ranzijn tuin & dier aan Stichting Opkikker

Alkmaar, 11 september 2013 – Directeur Peter Paul Kleinbussink heeft een cheque van €3084,- overhandigd aan directeur Ruud Sliphorst van Stichting Opkikker.

Lees meer

Hierboven wordt een selectie getoond van de drie nieuwste berichten.
Bekijk alle nieuwsberichten

Vacatures

Verkoopmedewerkers
Voor ons filiaal in Almere zijn wij opzoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers. Wij zijn op zoek naar: Verkoopmedewerkers (sters) Parttime…Lees meer over de vacature

Zie je er geen geschikte vacature tussen staan en wil je wel bij ons werken? Stuur dan jouw gegevens, een motivatie en CV via het sollicitatieformulier bij de "Open sollicitatie"
Bekijk alle vacatures

Reviews

Arme dieren

 

Het concept is goed maar tricky. Qua producten is het prima in orde. Ik heb er alleen een paar zieke en gewonde dieren gezien (terwijl er een dierenarts naast zit.) Ook werden enkele terrariumdieren in veel te kleine terraria gehuisvest. Hierin zit veel ruimte voor verbetering!

Petra

Dag Petra, Bedankt voor uw bericht en excuses voor eventueel ongemak. We zijn continu bezig met het verbeteren van alle aspecten van de winkel waaronder de dieren. Ik heb de melding doorgezet naar het filiaal.

Klantenservice Ranzijn.nl

Goed

 

Mensen het is een tuincentrum geen meubel boulevard! ik koop regematig hier als ik iets nodig heb voor mijn tuin! Informtie over een product zoek ik zelf op internet! Meestal weten de jonge verkopers ook weinig maar is dat ooit anders geweest? Kortom goed genoeg om je spullen te kopen concurrent heeft hetzelfde danwel een ander probleem. Het zijn momentopnames.

Jimmy

Niet meer wat het was

 

De kwaliteit holt achteruit! Jammer hoor. Ik weet het is een moeilijke tijd. Maar ik heb nu al een paar keer meegemaakt dat ik voor een cadeau artikel ging, ik het maar weer terug zette omdat het stoffig en smerig was. Ik ga niet een cadeautje kopen en het dan eerst thuis schoon moeten maken. Sorry maar jullie maken dat ik naar de concurrent ga!

Blom

Dag Blom, Bedankt voor uw melding, we proberen de winkel en producten altijd zo netjes en up to date mogelijk te houden. Excuses voor het ongemak, ik heb het doorgezet naar het filiaal.

Klantenservice Ranzijn.nl

Zeer goede service

 

Paar maanden geleden grasparkiet gekocht. Had waarschijnlijk last van wormen, maar was pas 3 dagen bij Ranzijn vanaf de fokker, dus niet opgemerkt door hun. Gratis medicijnen gehad en is weer spinglevend! Zeer goede nazorg dus. Deze week een vriendinnetje voor hem kopen, uiteraard ook weer hier :)

Johnny

matig

 

Zal niet zo snel meer een dier kopen bij ranzijn, te weinig informatie.

veronica

Dag Veronica, Dank voor je melding, we zijn altijd op zoek naar verbeterpunten wat betreft de vakkennis in de filialen. Mijn excuses voor eventueel ongemak, ik heb het doorgezet naar het filiaal. Je kunt met vragen of klachten altijd contact opnemen met de klantenservice.

Klantenservice Ranzijn.nl

Schrijf een beoordeling over deze winkel

Beoordeling

Titel van je beoordeling

Je beoordeling