Ranzijn tuin & dier Aalsmeer

Contactgegevens

Aalsmeerderweg 436
1432 EG Aalsmeer
Toon kaart / Route

0297 34 67 21

Beoordeling

 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag Zie koopzondagen

Zon- en feestdagen

Koopzondag Aalsmeer
zo 30-11-2014 10:00 - 10:00 uur

Sinterklaas
vr 05-12-2014 09:00 - 17:00 uur

Koopzondag Aalsmeer
zo 07-12-2014 10:00 - 17:00 uur

Bekijk alle zon- en feestdagen

Activiteiten

Dierenfotograaf
za 25-10-2014 10:30 - 16:30 uur

Demo Biofood
za 29-11-2014 10:00 - 17:00 uur

Bekijk alle activiteiten

Routebeschrijving

In 1992 werd het toenmalige tuincentrum van Jaap Kooy overgenomen. Met de komst van Ranzijn tuin & dier (met een oppervlakte van wel 12.500 m2) werd een heel andere weg ingeslagen, waarbij met name de strakke presentaties en de verkoop van dierbenodigdheden zeer succesvol bleken. In Aalsmeer is er ook een dierenarts gevestigd. Meer informatie hierover vind je op website: www.ranzijndierenarts.nl.

“Ranzijn Aalsmeer het startpunt van voordelig genieten van tuin en dier”

Bedrijfsleider René Blom vindt klantencontact erg belangrijk, dat is zijn grootste motivator om bedrijfsleider te zijn. Mocht je tips hebben of zaken bespreekbaar willen maken schiet hem dan aan in de winkel. René probeert met het team Aalsmeer een zo compleet mogelijke winkel neer te zetten voor onze klant(dier), mocht het onverhoopt toch niet aan je wensen voldoen, loop dan niet boos weg maar kom terug, zodat wij het ongenoegen kunnen omzetten tot een glimlach.

Nieuws

19mei '14

Gewasbescherming met Glyfosaat

Op dit moment zijn er publieke discussies gaande over gewasbeschermingsmiddelen met de werkzame stof Glyfosaat, zoals Roundup en Bayer Clear-up, en de mogelijke schadelijke effecten hiervan op het milieu.

Lees meer

12feb '14

Gratis gebitscontrole bij Ranzijn tuin & dier

Laat op zaterdag 15 februari van 11:00 tot 15:00 uur het gebit van jouw hond of kat controleren bij Ranzijn tuin & dier in Alkmaar. Een dierenarts van Ranzijn tuin & dier staat klaar om het gebit van je hond of kat professioneel te controleren. Naar aanleiding van de controle zal de dierenarts je een persoonlijk advies geven hoe je het gebit goed kunt verzorgen.

 

Lees meer

30sep '13

Valkenier bij Ranzijn tuin & dier

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober geeft een valkenier een educatieve roofvogeldemonstratie bij Ranzijn tuin & dier. Vrijdag kun je roofvogels zoals de Uil, Buizerd en de Valk bewonderen in Bovenkarspel en zaterdag in de filialen Alkmaar, Spijk en Almere. Leuk voor jong en oud!
 

Lees meer

Hierboven wordt een selectie getoond van de drie nieuwste berichten.
Bekijk alle nieuwsberichten

Vacatures

Hulpkrachten/scholieren/caissières
Voor onze vestiging in Aalsmeer zijn wij op zoek naar: - Hulpkrachten/scholieren/caissières (2-12 uur per week) Wij hebben op alle…Lees meer over de vacature

Zie je er geen geschikte vacature tussen staan en wil je wel bij ons werken? Stuur dan jouw gegevens, een motivatie en CV via het sollicitatieformulier bij de "Open sollicitatie"
Bekijk alle vacatures

Reviews

Bedankt

 

Had een plant voor me moeder geregeld met een pot. Ik krijg uitleg hoe de plant verzorgt moest worden en als me moeder het niet mooi vond mocht ik hem om ruilen. Maar me moeder was heel blij

Dylan

parfum

 

Ranzijn Aalsmeer is een prima winkel, ik kom er graag. Maandag echter was er iets raars aan de hand. Op de afdeling binnenplanten hing een loodzware bloemengeur. Terwijl het voorjaar nog niet eens is begonnen en er niets echt bloeit! Er werd dus parfum verspreid! Bizar. Thuis gekomen met niet geurende hortensia's bleef de lucht nog de hele dag hangen. Dit is toch een afschuwelijke ontwikkeling? Hier is niets natuurlijks meer aan en zo wil ik als consument niet gemanipuleerd worden.

marje alleman

 Beste Marje, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u het zo heeft ervaren. Er is echter geen sprake van het gebruik van Parfum. Naast de Hortensia's staan de Kamerjasmijnen. Deze staan op dit moment volop in bloei en kunnen erg zwaar geuren. Dit is waarschijnlijk de oorzaak dat u in de winkel en thuis de geur nog kon ruiken.

Klantenservice Ranzijn tuin & dier

Fijne dag

 

Hallo team van Ranzijn, Ik heb zaterdag 14/dec. gestaan met een kraampje met kijkkastjes, bonnets en capejes en dergelijke en heb genoten van de gezellige en ontspannen sfeer! Ook de voorbereiding is, mijn partner en mij, zeer goed bevallen. Alle lof voor de leiding. Wij vinden de winkel prachtig, ruim en vol keus! Bedankt, we hebben een fijne dag gehad! Jan en Nora

Nora Steffens

Dag Jan en Nora, dat is fijn om te horen, graag gedaan!

Klantenservice Ranzijn.nl

super

 

Heel veel keus en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel ik kom graag naar deze winkel voor planten en Voor kattenvoeding

tine

Geweldige winkel

 

Ruim assortiment ,zeer vriendelijk personeel

Yvonne

Fotograaf/ vrijdag 12 juli van 12.00 uur - 21.00 uur en zaterdag 13 juli 10.00 uur - 17.00 uur.

 

Geachte heer, mevrouw/ Gisteren zag ik de advertentie in het "Witte Weekblad"dat er vrijdag en zaterdag een dierenfotograaf zou zijn bij Ranzijn in Aalsmeer en dat iedereen welkom is een gratis foto te laten maken. Ten eerste de fotograaf kwam veel te laat, met het commentaar dat het vanaf Groenhof via Aalsmeer moeilijk was te bereiken. (?) De dame in kwestie begon over 13.00 uur pas met de eerste klant. Ten tweede de beloofde foto om gratis mee te nemen zou er niet zijn. Om 13.20 uur ben ik maar naar huis gegaan. Dit is niet wat er in krant werd aangegeven. Het ligt niet aan uw bedrijf waar ik regelmatig kom. Maar betere afspraken met de fotograaf zou verstandiger zijn. Hierbij mijn teleurstelling over bovenstaande, vriendelijke groet, Mw. Y. Stappers De Kwakel

Mw. Y. Stappers

Beste Y, Allereerst mijn excuses voor de verwarring en het ongemak. Uw melding is doorgegeven aan het filiaal.

Klantenservice Ranzijn.nl

Ideale winkel voor alle tuin en dier benodigdheden

 

Overzichtelijke winkel met een erg groot assortiment aan tuin en dieren artikelen.

Rick

Heerlijke winkel!

 

Prachtige winkel en fijn personeel, heel prettige en overzichtelijke plek om planten en spullen voor de dieren te kopen.

SandraD

prima mooie sortering te veel om te kiezen

 

Geweldig en heerlijk kleurrijk

m.jj

vraag

 

Goede middag ik heb vaandag telefoon in de Ranzijn met meneer Riri of zo . ik probere stuur bellen naar jullli maar altajd niemand weet wie bellen naar mijn. dat is mijn nummer:0629553723

Sandra Kachelska

Dag Sandra, Excuses voor het ongemak, ik hoop dat het inmiddels is opgelost. Je kunt altijd mailen of bellen met onze klantenservice via klantenservice@ranzijn.nl of het gratis nummer 0800-3334442.

Klantenservice Ranzijn.nl

Schrijf een beoordeling over deze winkel

Beoordeling

Titel van je beoordeling

Je beoordeling